Hitta en duktig barnvakt i ditt område!

Ett bättre sätt att hitta hjälp

Vad är Yepstr?

Yepstr är inte exakt vad du är van vid.

Vi är inget företag som anställer barnvakter som vi sedan hyr ut, utan vi hjälper istället familjer att träffa duktiga barnvakter (privatpersoner mellan 15-21 år) i sitt närområde för att själva intervjua.

Vi gör det sedan lätt att kommunicera, koordinera och betala varandra på ett korrekt sätt och inkluderar en av de bästa försäkringarna som finns (ansvar-, olycksfall- och egendomsförsäkring via IF) mot en avgift på 8%.

Varför? Jo vår vision är att ta tillbaka barnvaktandet till hur det fungerade förr i tiden - när grannar litade på varandra och tog hjälp utan mellanhänder (som lägger på 120-170% på barnvaktens lön).

Vi tror att Yepstr är det mest effektiva sättet att hjälpa så många som möjligt och dessutom tror vi att vi gör världen bättre när grannar lär känna varandra och börjar lita på varandra igen.

Vi är därför enormt stolta över att redan ha hjälpt hundratals familjer i Stockholmsregionen till sin perfekta barnvakt.

Men hur kan man lita på en främmande person? Jo - lita på din egen intuition och följ dessa fyra steg:

  1. Intervjua barnvakten
  2. Observera barnvakten tillsammans med dina barn
  3. Be om att träffa barnvaktens föräldrar
  4. Var med själv de första gångerna

Vi lovar att du känner när det är rätt.

Vad för barnvakter finns det på Yepstr?

Yepstr verkar attrahera ungdomar med stort driv och ambition. Ungdomar som tar stolthet i att bygga sitt digitala CV på Yepstr med utvärderingar. Pålitliga ungdomar som vill göra något stort i världen.

Om du vågar prova oss så ser vi fram emot att visa hur sanslöst imponerande, ambitiösa och sociala ungdomar det finns i ditt eget område.

Men! Det är klart att det finns ungdomar där ute som inte riktigt vuxit upp ännu. Som avbokar sin barnvaktsintervju i sista sekund med en halvtaskig anledning. Vi på Yepstr ser oss själva därför lite som en uppfostringsskola :)

Kul! Jag vill prova hur går jag tillväga?

Efter du har registrerat ditt konto och berättat lite mer om dig själv så kan du skapa ett intervju-uppdrag. Förvänta dig ca fem-tio svar från ungdomar i din närhet inom ett dygn och finn sedan tid för intervju med de som gjort bäst intryck på dig.

När du har hittat en barnvakt du är nöjd med så betalar du enkelt för varje uppdrag med ett klick inuti appen.

Men hur fungerar processen i detalj?

1 Skapa konto

Ladda ner appen och skapa ett konto. Då trygghet är vårt viktigaste ledord så måste alla användare registrera sitt personnummer för att vi skall kunna verifiera identiteter och möjliggöra att alla uppdrag på Yepstr är försäkrade av IF.

2 Skapa ett intervju-uppdrag

Se till att du inkluderar tillräckligt med information så att du får relevanta svar. Vi föreslår att du beskriver lite mer om vilka barnen är och om det krävs några speciella färdigheter.
Läs mer

3 Yeppar ser uppdraget

Ungdomar nära dig ser ditt uppdrag först och kan enkelt tacka ja eller nej samt inkludera en “pitch” där de beskriver varför de tror att de är lämpliga för uppdraget.

4 Välj vem du vill träffa

På en och samma skärm kan du lätt jämföra dina svar och tilldela intervjun till den mest lämpliga kandidaten. Allteftersom Yepstr växer så kommer fler och fler ungdomar ha utvärderingar från tidigare jobb samt referenser från tidigare uppdragsgivare.

5 Bestäm exakt tid

Inled gärna med att säga hej till Yeppen du tilldelat uppdraget via chatten och bestäm en tid att träffas. Passa gärna på att ställa lite extra frågor, eller be om en referens!

6 Bra match?

Kändes det som en bra match och någon som kan fungera bra med familjen eller vill du fortsätta leta? Kommunicera gärna ditt beslut till Yeppen via vår chatt så snart som möjligt, så att denne vet vad som gäller. Trots att vi inte kräver det, så uppmuntrar vi att man alltid betalar Yeppen en halvtimme som tack för att de kom förbi. Detta görs lätt via appen genom “Betala” inuti menyn.
Läs mer

7 Ditt första uppdrag genom Yepstr!

Inför ditt första uppdrag så ta lite tid att tydligt beskriva förväntningar och rutiner så att Yeppen har en god förståelse för hur denne kan göra ett bra jobb.
Mer information finns inuti appen och vi finns tillgängliga via vårt servicenummer (08 - 51 51 9000) om ni har några ytterligare frågor.

8 Betala med ett klick!

Kom ni överens om antalet timmar så kan du betala direkt inuti appen via “Betala” under menyn. Genom att betala via Yepstr så sparas din utvärdering och arbetade tid på Yeppens CV och olycksfalls- och ansvarsförsäkring ingår automatiskt. Bestämde ni inte exakt tid så kan Yeppen skicka en “Betalningsförfrågan” för ditt godkännande.
Läs mer

"Vilken otroligt fin idé! Barnen frågade efter Sofia så fort hon hade lämnat. Känns skönt att veta att jag har några ungdomar att fråga när jag behöver hjälp. Väldigt smidigt!"
Anna Söderholm barnpassning

Anna Söderholm

Barnpassning

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Vi tycker att det funkar jättebra med Vendela! Barnen har klickat helt med henne så det känns tryggt och bra. Vi kommer fortsätta att boka henne via appen!"
Jenny-Margareta Uggla Barnpassning

Jenny-Margareta Uggla

Barnpassning

"Jag tycker det fungerar riktigt bra. Jag har behövt hjälp med barnvakt och hundpassning där Yeppen Agnes har gjort ett superbra jobb! Betalningen är enkel och smidig vilket underlättar."
Emeli Haage Barnpassning

Emeli Haage

Barnpassning

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot


Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby