Meny

Hitta en duktig barnvakt i ditt område!

Ett bättre sätt att hitta hjälp

Över tusen nöjda familjer

Såhär går det till

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till barnvakter i ditt närområde
  2. Lägg gärna till ett par tider när ni kan träffa barnvakter för intervjuer. Det är inte ovanligt att man ber barnvakten ta med en av sina föräldrar på intervjun. Låt gärna barnen få leka lite med barnvakten så ni kan se dem ha kul tillsammans!
  3. När ni hittat en (eller ett par) bra matcher så bokar och betalar ni direkt i appen.

Mer detaljerad information om varje steg finns nedanför.

Skatt, försäkringar mm

Duger min hemförsäkring? Skall min barnvakt få tjänstepension? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% vilket täcker skatter samt en av marknadens bästa försäkringar.

Lätt som en plätt. Välkommen till ditt nya liv.

1 Skapa konto

Ladda ner vår app och skapa ett konto! Uppge personnummer och spara ditt kort - försäkring ingår automatiskt med IF.

2 Skapa ett intervju-uppdrag

Gör det enkelt för dig själv (och våra barnvakter) och inkludera tillräckligt med information från start så får du bästa möjliga svar! Berätta gärna lite mer om din familj och om dina barn kräver några speciella färdigheter. Mer tips finner du här!
Läs mer

3 Tilldela intervju(er)

Sitt ner i lugn och ro och välj de barnvakter som du tror skulle passa bäst för jobbet! Det går bra att diskutera uppdraget innan du bestämmer vem/vilka du vill intervjua. Klicka här för lite tips kring hur en bra barnvaktsintervju går till!

4 Bra match?

Kom barnen bra överens med barnvakten och allt kändes klockrent? Grattis! Välj "Boka" så sparas ert framtida uppdrag och de andra barnvakterna blir notifierade att de inte fick jobbet den här gången.
Läs mer

5 Ditt första uppdrag genom Yepstr!

Inför ditt första uppdrag så ta gärna lite tid och beskriv dina förväntningar så tydligt du bara kan för barnvakten, så denne har goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Här kan du läsa några av de vanligaste frågorna våra barnvakter har!

6 Betala med ett klick!

Vet du hur länge barnvakten jobbade så kan du betala direkt i appen. För bästa upplevelse rekommenderar vi dock att ni framöver gör så att barnvakten "rapporterar tid". Då kan du enkelt godkänna med ett klick! Så enkelt var det - en del av familjepusslet löst :)
PS - har du ytterligare frågor så kan du alltid nå vår barnvaktsexpert på 08 - 5151 9000.
Läs mer

"Vilken otroligt fin idé! Barnen frågade efter Sofia så fort hon hade lämnat. Känns skönt att veta att jag har några ungdomar att fråga när jag behöver hjälp. Väldigt smidigt!"
Anna Söderholm barnpassning

Anna Söderholm

Barnpassning

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Vi tycker att det funkar jättebra med Vendela! Barnen har klickat helt med henne så det känns tryggt och bra. Vi kommer fortsätta att boka henne via appen!"
Jenny-Margareta Uggla Barnpassning

Jenny-Margareta Uggla

Barnpassning

"Jag tycker det fungerar riktigt bra. Jag har behövt hjälp med barnvakt och hundpassning där Yeppen Agnes har gjort ett superbra jobb! Betalningen är enkel och smidig vilket underlättar."
Emeli Haage Barnpassning

Emeli Haage

Barnpassning

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot


Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby / Falun / Uppsala