Meny

Hitta en duktig barnvakt i ditt område!

Ett bättre sätt att hitta hjälp

Vad är Yepstr?

Yepstr är inte exakt vad du är van vid. Vi är inget företag som anställer barnvakter som vi sedan hyr ut, utan vi hjälper istället familjer att träffa duktiga barnvakter (privatpersoner mellan 15-21 år) i sitt närområde för att själva intervjua.

Vi gör det sedan lätt att kommunicera, koordinera och sköta betalning på ett korrekt sätt och inkluderar en av de bästa försäkringarna som finns (ansvar-, olycksfall- och egendomsförsäkring via IF) mot en avgift på 8%.

Varför? Jo vår vision är att ta tillbaka barnvaktandet till hur det fungerade förr i tiden - när grannar litade på varandra och tog hjälp utan mellanhänder (som jämförelsevis lägger på 120-170% på barnvaktens lön).

Vi tror att Yepstr är det mest effektiva sättet att hjälpa så många som möjligt och dessutom tror vi att vi gör världen bättre när grannar lär känna varandra och börjar lita på varandra igen.

Vi är därför enormt stolta över att redan ha hjälpt hundratals familjer i Stockholmsregionen till sin perfekta barnvakt.

Men hur gör man då? Jo!

  1. Intervjua ett par olika barnvakter (om du vill kan du be Yeppen ta med en förälder)
  2. Låt barnvakten och dina barn bli bekanta när du är med
  3. Var med den första gången så att du känner att allt känns perfekt

Vi lovar att du känner när det är rätt.

Vad för barnvakter finns det på Yepstr?

Yepstr är byggt för ambitiösa ungdomar som vill visa vad de går för innan de kliver in i arbetslivet. Därför bygger man som ung ett digitalt CV på Yepstr med riktiga referenser som man sedan kan använda när man söker jobb. Varje utvärdering räknas och varje jobb är viktigt.

Självklart finns det enstaka fall när någon har missat bussen eller blivit sjuk - men i det stora hela är vi otroligt stolta över att ha samlat några av Sveriges mest drivna, pålitliga och sociala ungdomar i en app. Prova själv!

Kul! Jag vill prova hur går jag tillväga?

För att hitta din nästa barnvakt så klicka på "Skapa annons" och välj sedan "Barnvakt". Vi rekommenderar alltid att du väljer "Intervju" så att du får chans att träffa ett flertal barnvakter innan du bestämmer dig. Då barnvaktsjobb är väldigt populära så brukar man i genomsnitt få 5-10 svar inom ett dygn.

När du har hittat en barnvakt du är nöjd med så betalar du enkelt för varje uppdrag med ett klick inuti appen.

Men hur fungerar processen i detalj?

1 Skapa konto

Ladda ner vår app och skapa ett konto! Uppge personnummer och spara ditt kort - försäkring ingår automatiskt med IF.

2 Skapa ett intervju-uppdrag

Gör det enkelt för dig själv (och våra barnvakter) och inkludera tillräckligt med information från start så får du bästa möjliga svar! Berätta gärna lite mer om din familj och om dina barn kräver några speciella färdigheter. Mer tips finner du här!
Läs mer

3 Tilldela intervju(er)

Sitt ner i lugn och ro och välj de barnvakter som du tror skulle passa bäst för jobbet! Det går bra att diskutera uppdraget innan du bestämmer vem/vilka du vill intervjua. Klicka här för lite tips kring hur en bra barnvaktsintervju går till!

4 Bra match?

Kom barnen bra överens med barnvakten och allt kändes klockrent? Grattis! Välj "Boka" så sparas ert framtida uppdrag och de andra barnvakterna blir notifierade att de inte fick jobbet den här gången.
Läs mer

5 Ditt första uppdrag genom Yepstr!

Inför ditt första uppdrag så ta gärna lite tid och beskriv dina förväntningar så tydligt du bara kan för barnvakten, så denne har goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Här kan du läsa några av de vanligaste frågorna våra barnvakter har!

6 Betala med ett klick!

Vet du hur länge barnvakten jobbade så kan du betala direkt i appen. För bästa upplevelse rekommenderar vi dock att ni framöver gör så att barnvakten "rapporterar tid". Då kan du enkelt godkänna med ett klick! Så enkelt var det - en del av familjepusslet löst :)
PS - har du ytterligare frågor så kan du alltid nå vår barnvaktsexpert på 08 - 5151 9000.
Läs mer

"Vilken otroligt fin idé! Barnen frågade efter Sofia så fort hon hade lämnat. Känns skönt att veta att jag har några ungdomar att fråga när jag behöver hjälp. Väldigt smidigt!"
Anna Söderholm barnpassning

Anna Söderholm

Barnpassning

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Vi tycker att det funkar jättebra med Vendela! Barnen har klickat helt med henne så det känns tryggt och bra. Vi kommer fortsätta att boka henne via appen!"
Jenny-Margareta Uggla Barnpassning

Jenny-Margareta Uggla

Barnpassning

"Jag tycker det fungerar riktigt bra. Jag har behövt hjälp med barnvakt och hundpassning där Yeppen Agnes har gjort ett superbra jobb! Betalningen är enkel och smidig vilket underlättar."
Emeli Haage Barnpassning

Emeli Haage

Barnpassning

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot


Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby / Falun / Uppsala