yepstr

Barnvakt

Längtar du efter att komma igång med träningen, har du en hektisk period på jobbet eller har ni svårt att minnas er senaste datenight? Som förälder är det lätt att känna att dygnets 24 timmar inte riktigt räcker till. Då har du hittat helt rätt - Välkommen till Sveriges största förmedlare av barnvakt.

Kom igång direkt

Välkomna till Yepstr - Sveriges största förmedlare av barnvakter.

Att anställa en barnvakt kan ofta vara en dyr historia, där man inte har någon kontroll över processen. Det har vi ändrat på.

Efter du registrerat dig på vår app, lägger du ut en annons som du själv utformar efter din familjs behov. Kanske behöver ni hjälp med hämtning varje onsdag, eller endast när farmor och farfar inte kan. Snart får du svar från pålitliga ungdomar i närområdet - och du väljer själv vem du vill gå vidare med.

Sedan starten 2015 har vår kategori för barnvakt blivit vår absolut största. Vi är stolta att kunna säga att över 1000 nöjda familjer har hittat sin perfekta barnvakt via oss. Idag är vi Sveriges största förmedlare av barnvakter

Gratis intervjuer

Att bestämma sig för en barnvakt är inte samma sak som att anlita trädgårdshjälp några timmar en lördag. Barnvakt är vad vi kallar ett relationsbaserat uppdrag. Det är viktigt att ni känner er trygga med er barnvakt, så att detta kan bli ett långt och lyckat samarbete.

Därför har vi gjort det enkelt att boka in intervjuer direkt i appen. Intervjuerna är kostnadsfria, men bokas på samma sätt som ett vanligt uppdrag. Boka in de ungdomar ni fått bäst intryck av på en kort intervju. Gör det över en fika och låt ungdomen träffa hela familjen, så att ni är säkra på att alla kommer väl överens.

Alltid på Yepstr

  • Schysst lön för alla ungdomar.
  • Gratis intervjuer.
  • Betala först när du fått hjälp.
  • Försäkrade uppdrag upp till 10 miljoner.
  • Alla användare verifierade med BankID.
  • Kontrolluppgifter till Skatteverket så allt blir vitt och rätt.

I genomsnitt 95 kr/tim

Yepstr föreslår en ersättning som utgår från ungdomens ålder och erfarenhet, mellan 80-200 kr/tim. Ni kan alltid justera detta tillsammans. Till detta tillkommer 10% för vårt trygghetspaket vilket inkluderar försäkring samt hantering av kontrolluppgifter. Lämna gärna en utvärdering eller bli referens så hjälper du till med att bygga våra ungdomars CVn!

Säkerhet & försäkring

Vi känner våra användare. Våra ungdomar har tidigare utvärderingar och referenser, och samtliga användare har verifierat sin identitet med BankID. Vi finns alltid med i bakgrunden, överser alla konversationer och har regelbunden kontakt med våra ungdomar. Dessutom finns vi tillgängliga via telefon, email och chatt. Yepstr tycker det är viktigt att ungdomar ska arbeta säkert och vitt. Därför ingår alltid försäkring som täcker såväl ansvar och olycksfall.

Kom igång på 2 minuter

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.

Kom igång direkt