Meny

Känns det roligare att mingla än att diska?

Ta hjälp av leende ungdomar som dukar av, serverar och håller ordning i köket!

Varför ska man inte få ha kul på sin egen fest?

Varför måste man springa runt och serva, stressa, duka av och på och torka upp fläckar på sin egen fest? Ingen gäst blir glad av att du lider. Ta hjälp istället. Vi lovar att festen blir roligare och gästerna gladare när du också får en chans att slappna av!

Såhär går det till

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till driftiga ungdomar i ditt närområde
  2. När dina svar kommer så bokar och betalar ni direkt i appen
  3. Ge dig själv en klapp på axeln - tack för att du stöttar driftiga ungdomar!

Skatt, försäkringar, serveringstillstånd mm

Hur funkar det med skatt? Får en ungdom servera alkohol på en privat tillställning? Gäller min hemförsäkring? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% och då ingår en av marknadens bästa försäkringar.

Lätt som en plätt. Välkommen till ditt nya liv.

PS! Tänk på att du genom Yepstr kommer i kontakt med ambitiösa men helt vanliga ungdomar. Här lämpar sig alltså endast enkla, ofarliga uppdrag som vilken tonåring som helst kan klara av. Använd sunt förnuft - var tydlig med vad uppdraget handlar om samt dina förväntningar och håll gärna ett extra öga öppet i början så att allt känns bra.

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar från 90 kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 80-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 10%, vilket inkluderar: komplett försäkring, transaktionsavgifter och moms.

Din utvärdering sparas i ungdomens CV. Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer

"Det flöt på bra och var väldigt enkelt. Jag sökte, jag hittade och kom snabbt överrens. Sen gjorde ungdomarna ett bra jobb och de var flexibla"
Jan om eventhjälp på Yepstr

Jan Lindgren

Eventhjälp

"Eftersom jag gillar att nätverka och möta nya människor är eventhjälp de perfekta uppdragen för mig. Att jobba på större fester och tillställningar tycker jag är riktigt roligt och tackar ja till så många sådana uppdrag jag kan! Dessa jobb ger mig också bra erfarenheter i en bransch jag är intresserad av och gärna vill jobba inom i framtiden."
Emil L Festhjälp

Emil L, 16 år

Eventhjälp

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot