Meny

Känns det roligare att mingla än att diska?

Ta hjälp av leende ungdomar som med glädje dukar av, serverar och håller ordning i köket!

Varför ska man inte få ha kul på sin egen fest?

Varför måste man springa runt, serva, stressa, duka av och på och torka upp fläckar? Du kanske skall ordna studentskiva, barnkalas, dop eller sommarfest? Passa på att ta hjälp av en av våra grymt duktiga ungdomar. Festen blir roligare och gästerna gladare när du också får chans att slappna av!

Men får en minderårig (dvs under 18 år) servera alkohol på en privat fest? Absolut! På en privat tillställning är det okej att ha servering av en minderårig om det sker under uppsikt av vuxna och ordnade former. Dock är det alltid den som är vuxen och anordnare av festen som har det yttersta ansvaret. Bra att veta är att arbetstider för ungdomar varierar beroende på ålder så om man är under 16 år får man t.ex. inte jobba mellan midnatt och kl 5 på morgonen.

PS! Tänk på att du genom Yepstr kommer i kontakt med ambitiösa men helt okvalificerade ungdomar. Här lämpar sig alltså endast uppdrag som "vilken 15-åring som helst kan klara av".

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar mellan 80-130kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 75-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 8%, vilket inkluderar: komplett försäkring, transaktionsavgifter och moms

Din utvärdering sparas i ungdomens CV. Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer

"Det flöt på bra och var väldigt enkelt. Jag sökte, jag hittade och kom snabbt överrens. Sen gjorde ungdomarna ett bra jobb och de var flexibla"
Jan om eventhjälp på Yepstr

Jan Lindgren

Eventhjälp

"Eftersom jag gillar att nätverka och möta nya människor är eventhjälp de perfekta uppdragen för mig. Att jobba på större fester och tillställningar tycker jag är riktigt roligt och tackar ja till så många sådana uppdrag jag kan! Dessa jobb ger mig också bra erfarenheter i en bransch jag är intresserad av och gärna vill jobba inom i framtiden."
Emil L Festhjälp

Emil L, 16 år

Eventhjälp

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot