yepstr

Festhjälp

Boka serveringspersonal till bröllopsfesten, studentmottagningen eller födelsedagsmiddagen. Festen blir roligare, gästerna gladare och du kan äntligen slappna av och ha kul!

Kom igång direkt

Bröllop, födelsedagsfirande, student, dop eller julbord. Anledningarna att fira är många. Ta hjälp med servering av flitiga ungdomar via Yepstr, så får du tid över att njuta av festligheterna.

Få tid att fira

Ja, det finns många anledningar att ställa till med fest. Däremot finns det ingen anledning för dig som värd, att göra allting själv. Unna dig hjälp till festen Lägg upp en annons på Yepstr och kom i kontakt med duktiga ungdomar i närheten som gärna ställer upp med servering och städ.

Låt ungdomarna fylla på buffén, servera dryck, plocka glas och diska. Ungdomarna får skälig ersättning efter fackföreningarnas rekommendationer, och allt sker vitt och försäkrat. Guld värt för dig som hellre umgås med dina gäster än att städa undan efter dem.

Alltid på Yepstr

  • Schysst lön för alla ungdomar.
  • Betala först när du fått hjälp.
  • Försäkrade uppdrag upp till 10 miljoner.
  • Alla användare verifierade med BankID.
  • Kontrolluppgifter till Skatteverket så allt blir vitt och rätt.

I genomsnitt 95 kr/tim

Yepstr föreslår en ersättning som utgår från ungdomens ålder och erfarenhet, mellan 80-200 kr/tim. Ni kan alltid justera detta tillsammans. Till detta tillkommer 10% för vårt trygghetspaket vilket inkluderar försäkring samt hantering av kontrolluppgifter. Lämna gärna en utvärdering eller bli referens så hjälper du till med att bygga våra ungdomars CVn!

Säkerhet & försäkring

Vi känner våra användare. Våra ungdomar har tidigare utvärderingar och referenser, och samtliga användare har verifierat sin identitet med BankID. Vi finns alltid med i bakgrunden, överser alla konversationer och har regelbunden kontakt med våra ungdomar. Dessutom finns vi tillgängliga via telefon, email och chatt. Yepstr tycker det är viktigt att ungdomar ska arbeta säkert och vitt. Därför ingår alltid försäkring som täcker såväl ansvar och olycksfall.

Kom igång på 2 minuter

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.

Kom igång direkt