Meny

Bra hjälp till ett riktigt bra pris

Yepstr har Sveriges mest drivna ungdomar

Bara fantasin sätter gränser

Nu finns Yepstr för företag!

Våra absolut bästa ungdomar är din personal

För att våra ungdomar ska kunna söka till dig som företagare, behöver de tidigare ha fått högsta betyg på minst fem uppdrag för privatpersoner. I dagsläget är bara 2% av ungdomarna som lyckats med det, riktigt drivna ungdomar med andra ord!

Aldrig mer än ett timpris

Kostnaden är 220kr/tim (exkl. moms) och då sköter vi allt gällande skatt, löneutbetalningar, försäkring osv., ni betalar bara för den tid ni fick hjälp. Inga dolda avgifter och ungdomarna får alltid en schyst timpeng!

Hur kan ni vara så billiga?

Vår urvalsprocess är helt automatiserad och unik, då både privatpersoner och företag betygsätter våra ungdomar i appen när uppdraget är slutfört.

Det är vår automatiserade talangmaskin som gör att Yepstr ersätter alla tråkiga CVn och tidsödande intervjuer. Dessutom kan du få fram personal redan samma dag med några enkla knapptryck!

Tid är din dyrbaraste resurs, börja nyttja den bättre nu!

contact person

Hör av dig!

Olivia Lannegren, Business Development1 Skapa ett konto

Skapa ett konto genom att ladda ner appen eller på vår hemsida. Från din profil kan du sedan registrera ditt företag.

2 Lägg ut annons

Skapa ett uppdrag genom att svara på några snabba frågor kring var, när och hur det ska göras.

3 Chatta och boka

Du väljer mellan de Yeppar som svarar på ditt uppdrag. Yepparna skriver en pitch till dig varför just de passar bäst till att uföra uppdraget. Chatta och boka när du är nöjd.

4 Betala via faktura - försäkrat och vitt

Kom överens om antalet timmar och betala via faktura - som skickas efter att uppdraget är avsluta. Yeppens arbetstid täcks givetvis av olycksfalls- och ansvarsförsäkring från IF.

"Vi behövde hjälp i vårt bolag och det var ganska svårt att hitta personer med rätt kompetenser i mitt nätverk, då var Yepstr perfekt"
Robin om IT Support på Yepstr

Robin Rendahl

VD Gastrofy AB

Fick hjälp med IT-support

Jag är helt överväldigad, det har aldrig någonsin gått så fort att inventera! Tack vare ungdomarna från Yepstr slapp jag kalla in all min ordinarie personal på helgen vilket kändes skönt. Istället fylldes lagret av energi och pepp från Yepparna som älskade uppgiften. För mig blev det även mycket billigare vilket självklart är ett stort plus. Vi på Mekina är glada att kunna bli Ungdomskämpar!
Catrine om Yepstr för företag

Catrine Sageryd

VD Mekina AB

Använde Yepstr för lagerinventering

Låt våra bästa ungdomar hjälpa dig

Alltid certifierade genom att ha uppnåt nivå 5 på Yepstr.


Prova Yepstr för företag idag!

Extrahjälp, 220 kr i timmen

Att ta extrahjälp från drivna ungdomar via Yepstr innebär bara 220 kronor/tim. I detta ingår

  • Komplett försäkring (olycksfall och ansvarsförsäkring)
  • Transaktions- och arbetsgivaravgifter.
  • All kommunikation sköts enkelt via appen. Din utvärdering sparas i ungdomens CV och du är med och bidrar till att Sverige blir ett av Europas mest ungdomsvänliga länder.

Säkerhet & försäkring

  1. Vi vet vilka våra användare är. Alla de ungdomar som tar företagsjobb har visat framfötterna, fått goda omdömen av privata uppdragsgivare, och nått nivå 5.
  2. Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.
  3. Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.
  4. Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.