Meny

Bra hjälp till ett riktigt bra pris

Yepstr har Sveriges mest drivna ungdomar

Nu finns Yepstr för företag!

Yepstr för Företag är ett smidigt sätt att hitta assistans till saker som annars lätt blir tidsbovar. Det kan gälla allt från att sälja på mässor, inventera på lager, servera på företagsfester, genomför QA-testning, skriva adresser på kuvert, lägga in data i excel-filer, flytta möbler... bara fantasin sätter gränser.

Yepstr sköter allt gällande skatt, löneutbetalningar, försäkring osv., ni betalar bara för den tid ni fick hjälp och har samtidigt gjort en fin insats för att minska arbetslösheten bland unga. Det hela är superenkelt; du laddar bara ned appen Yepstr, skapar ett konto och därefter registrerar ni en företagsprofil. Det tar max 4 minuter, men skulle ni stöta på problem är det bara att kontakta oss direkt.

Skapa ett företagskonto direkt i appen och kom i kontakt med driftiga ungdomar som redan fått en hel del erfarenhet från att extrajobba efter skoltid.

Vad kan jag förvänta mig?

Kostnaden är 220kr/tim (exkl. moms) och då får du bara svar av ungdomar som redan nått nivå 5, det vill säga ungdomar som redan fått fina utvärderingar av tidigare kunder och bevisat att de är redo att jobba för företag.

För dig som är egen- eller småföretagare kan du exempelvis ta hjälp under perioder då du har extra mycket att göra, med administrativa och repetitiva uppgifter eller till kortare projekt (event, mässor?) — samtidigt som du hjälper ungdomar ta sina första steg in i arbetslivet.

Hur kan ni vara så billiga?

Vi kan erbjuda mycket mer kostnadseffektiv hjälp då vi helt automatiserat urvalsprocessen. På Yepstr måste ungdomar först visa vad de går för på privatuppdrag (barnpassning, läxhjälp, trädgårdsjobb etc) innan de låser upp möjligheten att tacka ja till företagsjobb.

De ungdomar som kommer att svara på ding annons har i genomsnitt gjort minst 10 uppdrag med 5 / 5 stjärnor. Med andra ord är vi det enda bemanningsföretaget i världen som inte baserar vår rekrytering på självskrivna CVn och intervjuer... utan istället på faktisk performance.

Tid är din dyrbaraste resurs, börja nyttja den bättre nu!

1 Skapa ett konto

Skapa ett konto genom att ladda ner appen eller på vår hemsida. Från din profil kan du sedan registrera ditt företag.

2 Lägg ut annons

Skapa ett uppdrag genom att svara på några snabba frågor kring var, när och hur det ska göras. Beskriv era förväntningar och rutiner så att Yeppen har en god förståelse för hur denne kan göra ett bra jobb.

3 Chatta och boka

Du väljer mellan de Yeppar som svarar på ditt uppdrag. Yepparna skriver en pitch till dig varför just de passar bäst till att uföra uppdraget. Chatta och boka när du är nöjd.

4 Betala via faktura - försäkrat och vitt

Kom överens om antalet timmar och betala via faktura - som skickas efter att uppdraget är avsluta. Yeppens arbetstid täcks givetvis av olycksfalls- och ansvarsförsäkring från IF.

"Vi behövde hjälp i vårt bolag och det var ganska svårt att hitta personer med rätt kompetenser i mitt nätverk, då var Yepstr perfekt"
Robin om IT Support på Yepstr

Robin Rendahl

VD Gastrofy AB

Fick hjälp med IT-support

Jag är helt överväldigad, det har aldrig någonsin gått så fort att inventera! Tack vare ungdomarna från Yepstr slapp jag kalla in all min ordinarie personal på helgen vilket kändes skönt. Istället fylldes lagret av energi och pepp från Yepparna som älskade uppgiften. För mig blev det även mycket billigare vilket självklart är ett stort plus. Från och med nu kommer jag alltid ta in Yeppar vid inventering. Fungerar supersmidigt och dessutom känns det ju extra kul att man på samma gång hjälper ungdomar att få en fot in i arbetslivet. Vi på Mekina är glada att kunna bli Ungdomskämpar!
Catrine om Yepstr för företag

Catrine Sageryd

VD Mekina AB

Använde Yepstr för lagerinventering

Låt våra bästa ungdomar hjälpa dig

Alltid certifierade genom att ha uppnåt nivå 5 på Yepstr.


Prova Yepstr för företag idag!

Extrahjälp, 220 kr i timmen

Att ta extrahjälp från drivna ungdomar via Yepstr innebär bara 220 kronor/tim. I detta ingår

  • Komplett försäkring (olycksfall och ansvarsförsäkring)
  • Transaktions- och arbetsgivaravgifter.
  • All kommunikation sköts enkelt via appen. Din utvärdering sparas i ungdomens CV och du är med och bidrar till att Sverige blir ett av Europas mest ungdomsvänliga länder.

Säkerhet & försäkring

  1. Vi vet vilka våra användare är. Alla de ungdomar som tar företagsjobb har visat framfötterna, fått goda omdömen av privata uppdragsgivare, och nått nivå 5.
  2. Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.
  3. Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.
  4. Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.