Meny

Weekend-resa och hunden kan inte följa med?

På Yepstr finns ungdomar nära dig som kan rasta och mata

Glad matte, glad hund!

Att komma hem efter en hård dag på jobbet och veta att man kommer mötas av ren och skär lycka är oslagbart, flera familjer beskriver sin hund som en medlem i familjen. Våra ungdomar är inte utbildade proffs, men många av dem har riktigt mycket erfarenhet med hundar - stora som små.

Såhär går det till

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till driftiga ungdomar i ditt närområde
  2. När dina svar kommer så bokar och betalar ni direkt i appen
  3. Ge dig själv en klapp på axeln - tack för att du stöttar driftiga ungdomar!

Skatt, försäkringar mm

Hur funkar det med skatt? Tjänstepension? Gäller min hemförsäkring? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% och då ingår en av marknadens bästa försäkringar.

Lätt som en plätt. Välkommen till ditt nya liv.

PS! Tänk på att du genom Yepstr kommer i kontakt med ambitiösa men helt vanliga ungdomar. Här lämpar sig alltså endast enkla, ofarliga uppdrag som vilken tonåring som helst kan klara av. Använd sunt förnuft - var tydlig med vad uppdraget handlar om samt dina förväntningar och håll gärna ett extra öga öppet i början så att allt känns bra.

Jag gillar verkligen djur och framförallt hundar! Att kunna tjäna pengar samtidigt som man har roligt är fantastiskt. Det är supersmidigt att hundjobben kommer till mig istället för att jag ska springa runt och leta"
Nikita N Hundvakt

Nikita N, 17 år

Husdjur

"Att kunna tjäna pengar och samtidigt bygga referenser är guld värt under gymnasietiden. Nu jobbar jag tre gånger i veckan med både barn och hundpassning och hade aldrig lyckats hitta dessa jobb själv."
Sofia P Hundvakt

Sofia P, 17 år

Husdjur

"Det är otroligt skönt att få hjälp med rastning av mina hundar. Då jag själv inte har styrkan att gå ut med båda två samtidigt blir det väldigt tidskrävande. Yepparna däremot har massor av energi och det känns bra att kunna stötta dem med lite extra fickpengar!"
Jan Jevring Hundvakt

Jan Jevring

Husdjur

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot

barnvakt med barn

Säkerhet & försäkring

1. Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom såväl personnummer som konto eller betalningsuppgifter. Många av våra Yeppar har tidigare utvärderingar och referenser.

2. Vi finns alltid i bakgrunden. Vi håller löpande koll på diskussioner via vår tjänst och finns tillgängliga via vår servicetelefon om våra användare har några frågor.

3. Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

4. Alltid 30 min ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 min efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer

försäkring från If ingår