yepstr

Hundvakt

Sena kvällar på jobbet och ingen möjlighet att ta med vovven? Inga problem! Boka en djurälskare som kan rasta, leka och mata din fyrbenta bästa vän. Hundpassning när den är som smidigast.

Kom igång direkt

Vi ser på våra fyrbenta vänner som familjemedlemmar, som endast förtjänar det bästa. Men ibland är det svårt att få vardagen att gå ihop. Därför har vi gjort det enkelt att hitta en pålitlig ungdom via Yepstr att se efter ditt husdjur när du inte hinner.

Hitta din hundvakt idag

Att ha en mjuk, fluffig kompis som välkomnar en hem i slutet av en lång dag är fantastiskt. Men det är inte alltid man hinner med att ge sitt husdjur den uppmärksamhet man vill. Hunddagis är dyrt, och matchar kanske inte helt ditt behov. Vad du behöver är en ung djurälskare som kan hänga med vovven när du inte har möjlighet.

Via Yepstr kan du hitta pålitliga ungdomar i området som kan se efter ditt husdjur när du inte kan. Lägg upp en annons på vår app och kom i kontakt med yeppar som gärna hjälper dig med hundpassning, är kattvakt eller matar undulaten när ni är på semester.

Söker du hundvakt via Yepstr kommer du inte hitta några utbildade proffs. Däremot finns det många kunniga och intresserade ungdomar med en hel del erfarenhet av hundpassning i bagaget. Bäst är det om ungdomen bor och går i skolan i närheten som kan gå ut med hunden på lunchen eller kan rycka in när det behövs.

Gratis intervjuer - hitta hundvakt nära dig

Att hitta en hundvakt är inte samma sak som att anlita någon som kan måla om staketet på några timmar en helg. Hundvakt är vad vi kallar ett relationsbaserat uppdrag. Du ska känna dig trygg med att din hundvakt tar ansvar och klarar av din hund - och såklart att alla tycker om varandra

Därför har vi gjort det enkelt att boka in intervjuer direkt i appen. Intervjuerna är kostnadsfria, men bokas in på samma sätt som ett vanligt uppdrag. Boka in de ungdomar ni fått bäst intryck av på en kort intervju eller ta en promenad med hunden tillsammans. Vi hoppas att detta blir början på ett långt och lyckat samarbete.

Alltid på Yepstr

  • Schysst lön för alla ungdomar.
  • Gratis intervjuer.
  • Betala först när du fått hjälp.
  • Försäkrade uppdrag upp till 10 miljoner.
  • Alla användare verifierade med BankID.
  • Kontrolluppgifter till Skatteverket så allt blir vitt och rätt.

I genomsnitt 95 kr/tim

Yepstr föreslår en ersättning som utgår från ungdomens ålder och erfarenhet, mellan 80-200 kr/tim. Ni kan alltid justera detta tillsammans. Till detta tillkommer 10% för vårt trygghetspaket vilket inkluderar försäkring samt hantering av kontrolluppgifter. Lämna gärna en utvärdering eller bli referens så hjälper du till med att bygga våra ungdomars CVn!

Säkerhet & försäkring

Vi känner våra användare. Våra ungdomar har tidigare utvärderingar och referenser, och samtliga användare har verifierat sin identitet med BankID. Vi finns alltid med i bakgrunden, överser alla konversationer och har regelbunden kontakt med våra ungdomar. Dessutom finns vi tillgängliga via telefon, email och chatt. Yepstr tycker det är viktigt att ungdomar ska arbeta säkert och vitt. Därför ingår alltid försäkring som täcker såväl ansvar och olycksfall.

Kom igång på 2 minuter

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.

Kom igång direkt