yepstr

Läxhjälp

Klurig multiplikationstabell och böjning av verb? Ge dina barn en extra skjuts i skolan med läxhjälp av en äldre student via Yepstr! Matematik, naturkunskap, engelska eller svenska - vad behöver ditt barn hjälp med?

Kom igång direkt

Plugga inför nationella proven, repetera glosor eller förbereda läxförhören. Med läxhjälp via Yepstr blir skyhöga timkostnader och bindande paket är ett minne blott.

Hjälp på traven med läxhjälp via Yepstr

Att känna press inför ett prov eller en knepig redovisning är vanligt, och att få lite extra läxhjälp kan göra mycket. Därför har vi gjort det enkelt att komma i kontakt med smarta ungdoma i närområdet så ditt barn får hjälp med läxorna.

Men läxhjälp kan vara dyrt med höga månadskostnader, fasta paket eller saftiga timavgifter. Via Yepstr kan du anlita läxhjälp på timme. Bra mycket mer plånboksvänlig än de stora förmedlarna, utan att tappa i kvalitet. Trots detta får ungdomar som arbetar via Yepstr en schysst lön, helt i linje med fackföreningarnas rekommendationer.

Med läxhjälp via Yepstr hjälper du inte bara ditt barn att lyckas i skolan. Du ger också en chans till bättre självkänsla och självförtroende. Kanske blir den ungdom som hjälper ditt barn med läxorna dessutom en otrolig förebild.

Gratis intervjuer

Att hitta en duktig läxhjälp är inte samma sak som att anlita någon som kan måla om staketet på några timmar en lördag. Läxhjälp är vad vi kallar ett relationsbaserat uppdrag. Du ska känna dig trygg med att er läxhjälp kan stötta ditt barn med skolan och såklart att alla tycker om varandra

Därför har vi gjort det enkelt att boka in intervjuer direkt i appen. Intervjuerna är kostnadsfria, men bokas in på samma sätt som ett vanligt uppdrag. Boka in de ungdomar ni fått bäst intryck av på en kort intervju och be gärna om en referens. Hoppas detta blir början på ett långt och lyckat samarbete.

Alltid på Yepstr

  • Schysst lön för alla ungdomar.
  • Gratis intervjuer.
  • Betala först när du fått hjälp.
  • Försäkrade uppdrag upp till 10 miljoner.
  • Alla användare verifierade med BankID.
  • Kontrolluppgifter till Skatteverket så allt blir vitt och rätt.

I genomsnitt 95 kr/tim

Yepstr föreslår en ersättning som utgår från ungdomens ålder och erfarenhet, mellan 80-200 kr/tim. Ni kan alltid justera detta tillsammans. Till detta tillkommer 10% för vårt trygghetspaket vilket inkluderar försäkring samt hantering av kontrolluppgifter. Lämna gärna en utvärdering eller bli referens så hjälper du till med att bygga våra ungdomars CVn!

Säkerhet & försäkring

Vi känner våra användare. Våra ungdomar har tidigare utvärderingar och referenser, och samtliga användare har verifierat sin identitet med BankID. Vi finns alltid med i bakgrunden, överser alla konversationer och har regelbunden kontakt med våra ungdomar. Dessutom finns vi tillgängliga via telefon, email och chatt. Yepstr tycker det är viktigt att ungdomar ska arbeta säkert och vitt. Därför ingår alltid försäkring som täcker såväl ansvar och olycksfall.

Kom igång på 2 minuter

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.

Kom igång direkt