yepstr

Trädgård

Behöver du hjälp med flyttstädning, fönsterputs, biltvätt eller lövkrattning? Ungdomarna på Yepstr kan hjälpa till med det mesta!

Kom igång direkt

Att ha en trädgård att spendera ledig tid i är underbart. Men en trädgård kräver också sin omsorg. Kanske kan grannens tonåring assistera med trädgårdshjälp. Kom i kontakt via Yepstr.

Trädgårdshjälp runt hörnet

Det tar tid att hålla en trädgård vacker och välmående. Mellan vardagens alla måsten och åtaganden är det inte alltid man hinner med det som måste göras. Ofta är det inte särskilt avancerade åtgärder det handlar om, snarare enkel trädgårdsskötsel. Perfekt extrajobb för en ungdom i ditt område, med andra ord.

På Yepstr lägger du enkelt upp en annons för det du vill har gjort i trädgården. Gräsklippning, rensa ogräs, klippa ner häcken, vattna gräsmattan eller hålla snyggt i pallkragarna. Snart får du svar från duktiga ungdomar i ditt område som vill hjälpa till med ditt trädgårdsarbete.

Så om du hellre tar dig ut på en löptur eller spenderar tid med dina barn än att ligga på knä och påta i rabatterna, har du hamnat helt rätt. Anlita trädgårdshjälp via Yepstr.

Alltid på Yepstr

  • Schysst lön för alla ungdomar.
  • Betala först när du fått hjälp.
  • Försäkrade uppdrag upp till 10 miljoner.
  • Alla användare verifierade med BankID.
  • Kontrolluppgifter till Skatteverket så allt blir vitt och rätt.

I genomsnitt 95 kr/tim

Yepstr föreslår en ersättning som utgår från ungdomens ålder och erfarenhet, mellan 80-200 kr/tim. Ni kan alltid justera detta tillsammans. Till detta tillkommer 10% för vårt trygghetspaket vilket inkluderar försäkring samt hantering av kontrolluppgifter. Lämna gärna en utvärdering eller bli referens så hjälper du till med att bygga våra ungdomars CVn!

Säkerhet & försäkring

Vi känner våra användare. Våra ungdomar har tidigare utvärderingar och referenser, och samtliga användare har verifierat sin identitet med BankID. Vi finns alltid med i bakgrunden, överser alla konversationer och har regelbunden kontakt med våra ungdomar. Dessutom finns vi tillgängliga via telefon, email och chatt. Yepstr tycker det är viktigt att ungdomar ska arbeta säkert och vitt. Därför ingår alltid försäkring som täcker såväl ansvar och olycksfall.

Kom igång på 2 minuter

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.

Kom igång direkt