Småföretagare? - 5 sätt ni kan använda appen Yepstr

Jacob Rudbäck
Jacob Rudbäck
21/3/2018
Yepstr för småföretagare eller entreprenörer

Yepstr för småföretagare

Som småföretagare är det svårt att hitta tid för avslappning. Så fort det dagliga arbetet är över så är det dags att ta tag i alla småuppgifter som har hopat sig under veckan. Med Yepstr's tjänst kan ni nu lägga ut flera enklare uppgifter på de drivna ungdomar som redan har genomfört flera stycken uppdrag via Yepstr.

Organisera ert digitala liv

När man lever ett produktivt liv i hög takt är det lätt att livet runtom bli stökigt. Hitta hjälp för att organisera ert företag.

Hamna på rätt bana genom att ta in någon som kan organisera era mappar, dokument och filer. Sätt upp strukturen och låt en yep hantera organiseringen, på nolltid så är du igång igen och med mer kreativt utrymme än någonsin.

småföretagare, dator, tangentbord, datormus, skrivbord
organiserat skrivbord

organisera på kontoret

Som småföretagare är organisation på kontoret inte helt lätt att uppehålla. Att organisera kontoret kan hjälpa mer än ni tror. Anställda blir gladare och känner sig mer motiverade när arbetsmiljön är välorganiserad, dessutom gör det ett gott intryck vid kundmöten. Läs gärna Recruitloops artikel med 5 anledningar till varför ett välstädat kontor spelar roll.

Event och mässor

Att anordna eller delta i branschevenemang och mässor är bra för affärerna, men utmattande. För många företag är det nästan praxis att ta in extrapersonal för såna investeringar. Många småföretagare vänder sig till oss för den här sortens uppdrag. Ska ni ha företagsfest? Ta hjälp av en Yep! Att anlita ungdomar innebär att ni får medarbetare som är energiska, trevliga och framåt.

Flowlife är ett hälsoproduktsföretag som använde Yepstr för mässförsäljning.  Flowlifes försäljning ökar som mest under julen och det är då de behöver ta in extrapersonal. I höstas, precis innan julsäsongen upptäckte Flowlifes VD Lucas Wasniewski tjänsten Yepstr på YEoS, och föll direkt! 

Vi behöver energiska, glädjefyllda medarbetare och en lösning som låter oss växla upp och fylla kortsiktiga behov utan att tumma med de långsiktiga.

Flowlife säljer inte bara massage- och återhämtningsprodukter, de säljer en känsla, och då är energin allt. Flowlife hyrde in två yeppar, Estelle och Emil som tillsammans jobbade på flera mässor under julen.  Och Estelle gjorde så pass bra ifrån sig att hon senare fick anställning! En fantastisk nyhet för oss på Yepstr.

Testgrupper

QA-testning, smakprover och andra testgrupper kan vara svåra att fylla ut. Att använda Yepstr för testgrupper av olika slag har visat sig vara populärt bland företag. Ungdomarna är uppvuxna med teknik, slutar skolan redan innan den vanliga arbetsdagen är över, och dessutom har de nya perspektiv.

Marknadsföring för småföretagare

Bra marknadsföring kräver tid och fokus, därför hamnar vissa aktiviteter lätt på sidolinjen för småföretagare, fastän de ger goda resultat. Exempelvis kan det vara lönsamt att dela ut flyers, men inte tillräckligt för att ägna sin egen tid åt det. Att använda yeppar för att dela ut flyers eller sätta upp affischer över stan gör att ni får ut ordet, medan ni ägnar er åt er kärnverksamhet.

fakta / för er som företag

Det har aldrig varit så enkelt som nu att hitta arbetsvillig extrapersonal. Via Yepstr får ni tag på ambitiösa ungdomar som mer än gärna ställer upp på de flesta uppdragen!

Vad för typ av uppdrag kan ni få hjälp med?

  1. Event - och mässpersonal - Snart dags för firmafest, event eller mässa? Gör som Flowlife och boka in energiska och arbetsvilliga yeppar!
  2. Administrativ hjälp - Framtidsmedia har vid flera tillfällen bokat in yeppar för att ta hjälp med enklare administrativa kontorsuppgifter. Ungdomarna har hjälpt till med uppdrag som sortering och paketering av kontorsmaterial.
  3.  Sampling - Get Raw anlitade demopersonal via Yepstr. Get Raw, baserade i Malmö gör ekologiska, veganska nöt- och fruktsnacks. För att få fler att testa Get Raw bjuder de på smakprover två till tre gånger i veckan i Stockholmsområdet. För att snabbt tillsätta demopersonal använde Get Raw Yepstr - och med stor framgång! Philip på Get Raw är väldigt nöjd och tycker att Yepstrs unga, glada och sociala yeppar passar perfekt för att bjuda på smakprover i butiken.
  4. Lagerarbete - Behöver du hjälp med att bära, packa och sortera? Gör som Dinghy Rings och hyr in Yeppar! Svenska företaget Dinghy Rings har utvecklat båttillbehör som säljs idag över hela Europa. När de behövde hjälp med att sortera produktkomponenter tog de in Yeppar som snabbt ställde upp!
  5. Mjukvarutestare - Behöver ditt företag ha hjälp med att QA-testa en app eller en hemsida? Anlita en Yep! Dagens ungdomar är infödda i den digitala eran och har en inituitiv känsla för hur en app bör användas. Tänk på att mjukvarutestning är ett område som kräver vägledning, även om våra yeppar är verifierat ambitiösa så är det ni som bör leda testningen.
  6. Extrapersonal - Det svenska förpackningsföretaget Avisera har vid flera tillfällen anlitat Yepstr då de behövt ha in extrapersonal för att lösa logistiken. Tack vare Yepstr fick Avisera tag på flexibla ungdomar snabbt, och till ett mycket fördelaktigt pris!
Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln:

Fler artiklar inom

Inga liknande artiklar

Fler artiklar inom

Inga liknande artiklar