Diana Janse ger karriärtips - Diplomaten till Yepparna

7/3/2017
|

Varje uppdrag som ungdomar utför genom Yepstr ger poäng och på högre poängnivåer öppnas fördelar som allt från högre timarvode till studiebesök eller möten med spännande personer. I kväll får de som har nått nivå 4 träffa diplomaten och författaren, Diana Janse. Diana Janse ger karriärtips och svarar på ungdomarnas frågor. 

Ladda ned Yepstr och börja tjäna poäng!

Diana Janse

Diana Janse är född 1970. Under sin karriär har hon både suttit i kassan på ICA och tjänst-gjort för UD i städer som Kabul, Moskva och New York. I dag arbetar hon som utrikespolitisk rådgivare.

Diana Janse minns själv hur möjligheten att som ung få tjäna egna pengar gav en känsla av frihet, även om inte alla jobb var så roliga i stunden. Den erfarenheten delar hon med många av de unga som kommer till kvällens föreläsning på SUP46 i Stockholm. Där kommer hon att bjuda på konkreta tips på hur man lyckas i arbetslivet.

Diana Janse ger karriärtips, ta anteckningar

– Det handlar om saker som inte kräver någon som helst talang men som uppskattas av alla arbetsgivare: punktlighet, feedback, pålitlighet, initiativförmåga samt att vara konstruktiv och trevlig på sin arbetsplats. Jag kommer också att tala om hur man kan – och bör – ta ansvar för sin egen karriärplanering, säger hon.

Genom Yepstr kan 15-21-åringar tryggt och säkert tjäna extrapengar genom att utföra enklare uppdrag för hushåll i närområdet. Medan de jobbar samlar de poäng och ju fler poäng, desto högre level, där de som är ambitiösa belönas med många fördelar.

Läs mer om Yepstr här!

– Precis som i arbetslivet i övrigt lönar det sig att göra bra ifrån sig, men inget kommer gratis. Det är lika bra att lära sig det redan som tonåring, säger Jacob Rudbäck, vd och grundare av Yepstr, och Diana Janse tillägger:

Diana Janse ger karriärtips :

– Det är viktigt att fostra en kultur av att arbeta, ta ansvar och bidra till något större. Jag tror att vi alla kan göra världen till en bättre plats, och det gör livet så oändligt mycket mer tillfredsställande.

Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: