background-shape

10 000 Användare – Yepstr passerar milstolpe

Genom Yepstr kan hushåll få kontakt med ungdomar som vill tjäna extrapengar på enklare uppgifter kopplade till familjen, hemmet och trädgården. Tjänsten växer snabbt och nu, ett år efter starten, är Yepstr på väg att passera milstolpen 10 000 användare. 

Hitta extrajobb

Bara förra veckan anslöt sig hela 2000 nya användare.

Hos Yepstr kan 15-21-åringar tjäna sina första pengar, tryggt och säkert, på småjobb hos grannarna. Uppdragen bokas och betalas enkelt i en mobilapp eller via datorn, försäkring ingår alltid.. De unga väljer själva om de vill tacka ja till ett utannonserat uppdrag. På så sätt är Yepstr lätt att kombinera med skola, idrott och andra fritidsintressen.

Ladda ned Yepstr här och få hjälp med era vardagssysslor redan idag!

Den här tiden på året är det många som vill ha hjälp med att göra fint i trädgården eller klippa gräset. Många söker också en barnvakt, någon som går ut med hunden eller serveringspersonal till en fest. Andra behöver hjälp med att slipa och bottenmåla båten. Tillsammans med ungdomarna utgör de 10 000 användare!

– Vår erfarenhet från förra året säger oss att behoven kommer att vara stora även under sommaren. Då kommer vi också se att man söker någon som kan titta till huset och växterna medan familjen är på semester. Det kommer att finnas gott om jobb! Fortsätter vi att växa i den här takten så är vi snart en av Sveriges största förmedlare av sommarjobb till ungdomar, säger Jacob Rudbäck, vd för Yepstr.

Yepstr finns än så länge i Stockholm och Göteborg. Tjänsten kommer att öppnas upp i nya orter i landet när de når ett tillräckligt antal registrerade användare i området.

Läs huruvida tjänsten planerar att öppna i när tid för din kommun här!

tag