background-shape

Digital North – Yepstr deltar i panelen!

Yepstrs vd och grundare Jacob Rudbäck är en av de inbjudna till den nordisk-baltiska digitaliseringskonferensen Digital North som äger rum i Oslo i dag. Värdar för konferensen är den norska regeringen och Nordiska ministerrådet.

Digital North 2017 är den första nordisk-baltiska ministerkonferensen om digitaliseringen. Konferensen kretsar kring framtida digitala prioriteringar i Norden och Baltikum, och syftar till att stärka den digitala integrationen och strategin för den digitala inre marknaden.

Oslo, the city where Digital North took place

 

 

 

 

 

 

Vad är status för digitaliseringen i Norden och Baltikum? Hur kommer en digital framtid i regionen att se ut?

Bland deltagarna möts ministrar med ansvar för digitalisering och ledande representanter från internationella teknikföretag.

Jacob Rudbäck representerar Yepstr och deltar i en panel om delningsekonomi med deltagare både från näringsliv och från offentlig sektor.

Yepstr är ett företag inom gigekonomin som försöker hjälpa ungdomar under digitaliseringen. Genom Yepstr-appen kan hushållen få kontakt med ungdomar i närområdet som för hjälp med enklare tjänster kopplade till familjen, hemmet eller trädgården. Tjänsten startade för snart ett år sedan och antalet användare ökar snabbt.

Ladda ned Yepstr här eller läs mer på deras hemsida!

tag