Meny

För föräldrar

Vi vill att föräldrar ska vara delaktiga

Alltför länge har vi berättat för våra barn att allt kommer ordna sig så länge de bara skaffar bra betyg. Det är en sanning med modifikation - klart man klarar sig (speciellt om man bor i Sverige) men om man är ambitiös och vill nå längre så inser man snart att det finns många med bra betyg. På Yepstr tror vi att det finns mycket som ditt barn inte kan lära sig i en bok eller på Youtube. Vissa lärdomar kan man bara tillgodogöra sig om man har fått uppleva dem.

Yepstr är här för att hjälpa ditt barn göra en inre resa. Vissa kallar det "arbetsmoral" eller "driv", i USA kallar man det gärna "grit and tenacity", politiker förenklar det gärna till "praktisk arbetslivserfarenhet". Resan vi talar om börjar med den första professionella relationen. Resan man gör när man steg för steg förstår värdet av att komma i tid, vara hel och ren, uppträda professionellt samt göra ett bra jobb och därigenom visa att man är någon som är pålitlig, kan samarbeta och får saker gjort.

Vi vet att det känns underligt för många att låta sin ungdom arbeta för någon som man inte känner personligen. Därför har vi på Yepstr som ambition att bli världens tryggaste tjänst för den här typen av uppdrag, och vi har redan kommit en bra bit på vägen. För att kunna bli medlem på Yepstr så måste alla uppge personnummer och förnamn så att vi kan kontrollera matchningen i Statens Personadressregister. För att kunna boka ett uppdrag så måste man som uppdragsgivare även knyta ett betalkort till sitt konto. Vi planerar att utvidga detta skydd med ytterligare säkerhetsåtgärder under det kommande året.

Vid registrering så måste man (om man är under 18 år) uppge målsmans email så att vi kan hålla er kontinuerligt uppdaterade. Så fort ett uppdrag bokas eller någonting sker så notifieras ni via email. Vi har även sett till att man inte kan söka bland ungdomar, utan man kan endast skapa uppdrag och få svar från de som är i närheten. All chatt är övervakad av oss och vi säkerställer att uppdragen som läggs upp är lämpliga för ungdomar.

Vid frågor är det bara att kontakta oss på Yepstr via telefon 08-51 51 9000 eller email.

barnvakt med barn

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet med BankID. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Vi tycker att ungdomar skall arbeta säkert och vitt. Vår försäkring täcker såväl ansvar som olycksfall.


Läs mer

försäkring från If ingår