Meny

För föräldrar

Lite mer information till dig som förälder

Yepstr är det praktiska komplementet till den teoretiska skolan. Vi vill lära Sveriges ungdomar allt det som de inte lär sig bakom skolbänken eller via Youtube.

Så vad är det då man lär sig genom att klippa gräsmattor och sitta barnvakt? Jo det vanligaste vi hör är att vi bygger ungdomars självkänsla och självförtroende. Det andra vi hör är att vi lär ungdomar ta ansvar och genom sitt Yepstr CV få ett bevis på att man är någon att lita på.

Vi vet att det känns underligt för många att låta sin ungdom arbeta för någon som man inte känner personligen. Därför har vi som mål att bygga världens tryggaste tjänst för småjobb, och vi har redan kommit en bra bit på vägen. Vid registrering så måste man (om man är under 18 år) uppge målsmans kontaktuppgifter så föräldrar alltid har full insikt. Så fort ett uppdrag bokas eller någonting sker så notifieras föräldrar via email. All chatt är övervakad av oss och vi säkerställer att uppdragen som läggs upp är lämpliga för ungdomar. För att kunna registrera Yepstr så måste alla uppge personnummer och förnamn så att vi kan kontrollera matchningen i Statens Personadressregister. För att kunna boka ett uppdrag så måste man som uppdragsgivare även knyta ett betalkort till sitt konto.

Vid frågor är det bara att kontakta oss via vår chatt här längst ner till höger!

barnvakt med barn

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet med BankID. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Vi tycker att ungdomar skall arbeta säkert och vitt. Vår försäkring täcker såväl ansvar som olycksfall.


Läs mer

försäkring från If ingår