Meny

Kicka igång ditt område!

Är du ambitiös, vill hjälpa dig själv och andra i ditt område att tjäna sina första pengar?

Hur går det till?

Det är enklare än du tror, bara genom att bjuda in kompisar, föräldrar och grannar har kommit en bra bit på vägen! Känner du ändå att du vill göra mer och verkligen få i gång området snabbare, då har vi Starter Pack som du kan skriva ut och sprida med dina vänner.

Ditt Starter Pack innehåller personliga affischer och flygblad. Så fort någon registrerar sig med din kod så tjänar du XP. Du får 50% mer XP i stängda områden. Kom ihåg att du gärna får göra jobbet med en kompis - dubbelt så roligt och dubbelt så stor effekt!

Aktivera ditt område med Yepstr Starterpack

tjej chattar

Bjud in kompisar, föräldrar och grannar

Enklaste sättet att få i gång området eller göra det mer aktivt är att prata om Yepstr!

pdf fil

Ladda ner Starter Pack

Din egna box av saker som gör det enklare att få mer aktivitet i området! Ladda ner ditt Starter Pack

high-five

High five!

Du är en riktig kämpe! Vi gillar din attityd av att göra det själv istället för att vänta på andra.

Ungdomar på mässa

Andra kan göra det, vi vet att du också kan!

Men var är det smart att sätta upp affischer?
Tänk på ställen nära dig där det rör sig mycket ungdomar och vuxna dagligen. Bra ställen kan vara din skola, idrottshall, gym, mataffär, bibliotek och dagis.

Flygblad låter som något som tar lång tid, gör det det?
Det behöver inte vara det! Om du säljer jultidningar eller lotter för sportklubben eller bara går en promenad med en kompis, ta med flyers, två flugor i en smäll!

Yeppar i stängda områden tjänar 50% mer XP för varje person de bjuder in. Har du några frågor eller vill ha hjälp är det bara att kontakta Yepstr via vårt servicenummer (08-51 51 9000).

"Mitt bästa tips är att förbereda sig på att vara trevlig. Det är viktigt att man är avslappnad och bekväm samt att man har lätt för att prata med nya människor. Om du tror på något kommer det synas utåt och då får folk förtroende för dig!"
Tove S

Tova S, 16 år

Barnpassning