Trött på dyra företag?

Stötta ambitiösa ungdomar i ditt grannskap istället!

Vad är Yepstr?

På Yepstr kommer du enkelt och säkert i kontakt med driftiga ungdomar (15-21år) i ditt grannskap för enkla, ofarliga sysslor.

Förutom våra största tjänster: barnpassning och läxhjälp så har vi även sett hus och båtvakt, router-installation, servera på fester, rengöra poolen, plocka av äppelträd och buskar, arkivera dokument, skicka inbjudningar, bära ved, kratta löv, skotta snö, mocka stall, passa kaniner och hundar när familjen är bortrest etc.

Men jag kan inte komma på något jag behöver hjälp med just nu...

I Sverige är vi väldigt stolta över att klara av saker själva. Det går historier om att Ingvar Kamprad klipper sin egen gräsmatta.

En gång i tiden var det här nödvändigt, men nu är det samhällets största akilleshäl.

Genom att aldrig ta hjälp så skapar vi inga nya band, vi gör det inte lätt för nyanlända att komma in i samhället, vi hjälper inga ungdomar in i vuxenlivet.

Vill du verkligen bidra till ett bättre grannskap, samhälle och värld - så börja med att be om hjälp!

1 Skapa konto

Skapa ett konto genom att ladda ner appen eller logga in via din dator på app.yepstr.com

2 Lägg ut uppdrag

Skapa ett uppdrag genom att svara på några snabba frågor kring var, när och hur det ska göras. Obs! Tänk på att bara lägga upp uppdrag som passar ungdomar och som inte ska utföras på skoltid.
Läs mer

3 Välj bland Yeppar

Du väljer mellan de Yeppar som svarar på ditt uppdrag. Yepparna skriver en pitch till dig varför just de passar bäst till att uföra uppdraget.

4 Chatta om detaljerna

Du hittade någon som passade bra eller helt perfekt till uppdraget! Nu är det bara att chatta om detaljer som vilken tidpunkt det börjar, om Yeppen behöver ta med sig något eller hur gräsklipparen funkar.
Läs mer

5 Ditt första uppdrag genom Yepstr!

Inför ditt första uppdrag så ta lite tid att tydligt beskriva förväntningar och rutiner så att Yeppen har en god förståelse för hur denne kan göra ett bra jobb.
Mer information finns inuti appen och vi finns tillgängliga via vårt servicenummer (08-51 51 9000) om ni har några ytterligare frågor.
Läs mer

6 Betala direkt i appen

Kom ni överens om antalet timmar och betala direkt i appen genom att klicka på fliken “Betala” i menyn. Genom att betala via Yepstr sparas din utvärdering och arbetstiden på Yeppens CV dessutom ingår olycksfalls- och ansvarsförsäkring automatiskt. Bestämde ni inte en exakt tid kan Yeppen skicka en “Betalningsförfrågan” för ditt godkännande.
Läs mer

Yepparna tar mellan 75-120kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 75-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 8%, vilket inkluderar:

  • Komplett försäkring (olycksfall och ansvarsförsäkring)
  • Transaktionsavgifter och moms
  • Din utvärdering sparas i ungdomens CV

Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!



Läs mer

Säkerhet & försäkring

  1. Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.
  2. Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.
  3. Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.
  4. Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.



Läs mer

IF försäkring
"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Det flöt på bra och var väldigt enkelt. Jag sökte, jag hittade och kom snabbt överrens. Sen gjorde ungdomarna ett bra jobb och de var flexibla"
Jan om eventhjälp på Yepstr

Jan Lindgren

Eventhjälp

"Vi behövde hjälp i vårt bolag och det var ganska svårt att hitta personer med rätt kompetenser i mitt nätverk, då var Yepstr perfekt"
Robin om IT Support på Yepstr

Robin Rendahl

IT Support

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot