Meny

Hjälp finns precis över gatan

Vi har tusentals ungdomar som vill hjälpa till

Hur funkar det?

Ta hjälp, och ge hjälp

När vardagen långsamt äter upp dig så kommer våra Yeppar som små räddare i nöden. Ta hjälp med hunden, barnen, trädgården - you name it.

Och vet du vad? Passa på att ge dig själv en stor klapp på axeln. Genom att ge en ungdomar en chans så gör du samhället lite bättre. Lämnar du en utvärdering så hjälper du dem dessutom till fler jobb!

Skatt, försäkringar mm

Hur funkar det med skatt? Tjänstepension? Gäller min hemförsäkring? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% och då ingår en av marknadens bästa försäkringar.

Lätt som en plätt. Välkommen till ditt nya liv.

PS! Tänk på att du genom Yepstr kommer i kontakt med ambitiösa men helt vanliga ungdomar. Här lämpar sig alltså endast enkla, ofarliga uppdrag som vilken tonåring som helst kan klara av. Använd sunt förnuft - var tydlig med vad uppdraget handlar om samt dina förväntningar och håll gärna ett extra öga öppet i början så att allt känns bra.

1 Skapa konto

Ladda ner appen och skapa ett konto. Klicka här

2 Lägg ut annons

Skapa en annons genom att svara på några snabba frågor kring var, när och hur du vill ha hjälp.
Läs mer

3 Chatta och boka

Intresserade Yeppar svarar med en pitch om varför just de passar bäst för uppdraget. Chatta och boka när du är nöjd.

4 Betala - försäkrat och vitt!

När uppdraget är utfört så klickar du på "betala" och godkänner summan. Då sparas även din utvärdering på ungdomens CV. Använder du samma Yep flera gånger så rekommenderar vi att ungdomen istället "rapporterar tid" som du godkänner.
Läs mer

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar från 90 kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 80-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 10%, vilket inkluderar: komplett försäkring, transaktionsavgifter och moms.

Din utvärdering sparas i ungdomens CV. Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Det flöt på bra och var väldigt enkelt. Jag sökte, jag hittade och kom snabbt överrens. Sen gjorde ungdomarna ett bra jobb och de var flexibla"
Jan om eventhjälp på Yepstr

Jan Lindgren

Eventhjälp

"Vi behövde hjälp i vårt bolag och det var ganska svårt att hitta personer med rätt kompetenser i mitt nätverk, då var Yepstr perfekt"
Robin om IT Support på Yepstr

Robin Rendahl

VD Gastrofy AB

Fick hjälp med IT-support

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot