Meny

Släpp loss grannens tonåring i din trädgård!

Den blir sig aldrig lik igen

Ta hjälp - ge våra unga en chans

Såhär går det till

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till driftiga ungdomar i ditt närområde
  2. När dina svar kommer så bokar och betalar ni direkt i appen
  3. Ge dig själv en klapp på axeln - tack för att du ger våra ungdomar en chans!

Skatt, försäkringar mm

Hur funkar det med skatt? Tjänstepension? Gäller min hemförsäkring? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% och då ingår en av marknadens bästa försäkringar.

Lätt som en plätt. Välkommen till ditt nya liv.

PS! Tänk på att du genom Yepstr kommer i kontakt med ambitiösa men helt vanliga ungdomar. Här lämpar sig alltså endast enkla, ofarliga uppdrag som vilken tonåring som helst kan klara av. Använd sunt förnuft - var tydlig med vad uppdraget handlar om samt dina förväntningar och håll gärna ett extra öga öppet i början så att allt känns bra.

"Yepstr är perfekt för mig då det ger mig frihet att jobba när jag vill. Sen känns det väldigt tryggt att någon har koll och att betalningen går till ens konto."
Emil L Trädgårdshjälp

Emil L, 16 år

Trädgård

"Min man tyckte jag var lite knäpp som ville prova, men jag tror allt att han blev lite imponerad när han såg hur det funkade. Första svaret fick vi efter bara någon minut. En timme senare var uppdraget bokat och Jonathan gjorde ett toppenjobb till en oslagbar kostnad."
Madeleine Rudefors Trädgårdshjälp

Madeleine Rudefors

Trädgård

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar från 90 kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 80-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 10%, vilket inkluderar: komplett försäkring, transaktionsavgifter och moms.

Din utvärdering sparas i ungdomens CV. Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer


Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby / Uppsala