Meny

Vill du ta sovmorgon men trädgården är full av löv?

Vi har över 1.000 driftiga ungdomar som vill hjälpa sina grannar!

Hur kan jag ta hjälp av Yepstr för att få det fint i min trädgård?

Skapa ett uppdrag och inom ett par timmar kommer du ha svar från ambitiösa ungdomar i ditt närområde som gärna hjälper till. Välja sedan vem som är rätt person för jobbet. Försäkring ingår genom If och betalning sker enkelt och smidigt med kort. Du kommer även kunna diskutera uppdraget direkt i appen och anställa samma Yep igen om du behöver skotta under vintern!

Lätt som en plätt!

PS! Tänk på att du genom Yepstr kommer i kontakt med ambitiösa men helt okvalificerade ungdomar. Här lämpar sig alltså endast uppdrag som "vilken 15-åring som helst kan klara av".

"Yepstr är perfekt för mig då det ger mig frihet att jobba när jag vill. Sen känns det väldigt tryggt att någon har koll och att betalningen går till ens konto."
Emil L Trädgårdshjälp

Emil L, 16 år

Trädgård

"Min man tyckte jag var lite knäpp som ville prova, men jag tror allt att han blev lite imponerad när han såg hur det funkade. Första svaret fick vi efter bara någon minut. En timme senare var uppdraget bokat och Jonathan gjorde ett toppenjobb till en oslagbar kostnad."
Madeleine Rudefors Trädgårdshjälp

Madeleine Rudefors

Trädgård

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar mellan 80-130kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 75-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 8%, vilket inkluderar: komplett försäkring, transaktionsavgifter och moms

Din utvärdering sparas i ungdomens CV. Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer


Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby / Uppsala