Vårkalender 2018 - vårens alla händelser | Yepstr

Jacob Rudbäck
Jacob Rudbäck
5/2/2018
vårkalender vårblommor

Vårkalender 2018

Med en vårkalender och genom att anlita någon av Yepstrs tusentals ungdomar som söker korttidsuppdrag får du hjälp med dina vårprojekt, samtidigt som du hjälper ambitiösa ungdomar in i arbetslivet. Nedan följer några exempel på hur Yepstr kan hjälpa just dig.

Vårstädning

En vårkalender börjar med vårstädningen. Känslan av att det är dags att rensa ut det gamla och göra plats för det nya börjar infinna sig i takt med att vårsolen tittar fram. Med bärhjälp från Yepstr kan du bli av med de där gamla möblerna eller kläder du inte längre använder.

Plantera nytt

Att plantera nytt i trädgården med de förväntningar som det innebär uppskattas av många. Men för att kunna göra den roliga delen av trädgårdsarbetet krävs ofta en rejäl upprensning. Sommarjobbare hjälper gärna till att rensa ogräs och göra fint i trädgården då att du kan fokusera på det roliga.

Majbrasa

Grenar och ogräs som blir kvar efter rensningen i trädgården kan med fördel användas för att göra upp en härlig majbrasa. Samla vänner och familj för att välkomna våren och blicka framåt mot de ljusa stunder som väntar.

Studentmottagning

Vårens alla fester byts snart mot sommarens första, studentmottagningen. Här finns tillfälle att göra något extra och hylla våra nyblivna studenter. Självklart ska du som förälder vara med och njuta av festligheterna, så ta hjälp av de ungdomar som själva har ett tag kvar till studenten. De kan hjälpa dig med allt från matlagning och förberedelser till servering och underhållning på festen.

Midsommar

Din vårkalender avslutas med försommarens största händelse, midsommar. Denna klassiska högtid ska vara rolig, inte stressig. Kommer regnet hålla sig borta eller ska vi planera för att hålla festligheterna inomhus? Hur ska vi hinna med allt? Dessa bekymmer kräver ofta extra förberedelser, något som sommarjobbare gärna hjälper till med. De kan även ta hand om disken under dagen, och kanske behöver ni musikunderhållning framåt kvällen? Allt detta hittar ni i Yepstr-appen!

Tips för att sätta samman familjens egen vårkalender

Det finns många olika knep för att hålla alla i familjen uppdaterade om vårens händelser. Momof6 har här satt samman en bra lista över digitala och analoga familjekalendrar.

P.S

Vilken typ av extrajobb erbjuds?

Via appen kan ungdomarna ta alla möjliga uppdrag som läggs ut i deras närområde. Du som kund kan lägga ut annonser om det mesta du kan tänkas behöva ha hjälp med i hemmet exempelvis ett behov en hundpassare. Det kan vara allt från barnpassning, husdjur, trädgårdsarbete, läxhjälp samt festhjälp.  Nedan finner du information om hur appen fungerar.

FAKTA/ Så fungerar Yepstr för dig som kund

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till barnvakter i ditt närområde.
  2. Lägg gärna till ett par tider när ni kan träffa barnvakter för intervjuer. Det är inte ovanligt att man ber barnvakten ta med en av sina föräldrar på intervjun. Låt gärna barnen få leka lite med barnvakten så ni kan se dem ha kul tillsammans!
  3. När ni hittat en (eller ett par) bra matcher så bokar och betalar ni direkt i appen.

Fakta / extrajobb med yepstr för dig som ungdom

  1. Ladda ner appen och skaffa ett konto. När du gjort det kan du se alla uppdrag som finns upplagda inom 5-7 km i ditt närområde.
  2. Uppdragen varierar och kan vara allt från barnvakt, läxhjälp, flytthjälp och hundvakt.
  3. När du hittat ett uppdrag som passar dig är det bara att söka och vänta på att antingen bli kallad till intervju, eller bli bokad direkt.
  4. Har du blivit bokad? Grattis! Återkoppla till beställaren i chatten och stäm av alla viktiga detaljer, så som tid, datum och adress.
  5. När uppdraget är klart kommer beställaren att betala i appen, och pengarna landar på kontot inom en vecka.
Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: