Hemleverans av varor via Yepstr

Publicerat 17 mars, 2020 in ・ Tips och guider
Du som behöver hjälp med att handla och få hemleverans av varorna kan ta hjälp via Yepstr. Kom i kontakt med duktiga ungdomar i kvarteret.

Kom igång

Du hittar Yepstr i Google Play och App Store eller ange ditt telefonnummer så SMSar vi en länk till appen!

Google Play Store App Store

Så fixar du hemleverans av varor via Yepstr


Du som behöver hjälp med att handla och få hemleverans av varorna kan ta hjälp av ungdomarna på Yepstr. Via vår app kommer du enkelt i kontakt med duktiga ungdomar i kvarteret som är redo att hjälpa till.

Läs mer om hur Yepstr funkar här.

Här kommer en lista på vad du kan få hjälp med via Yepstr.

1. Hemleverans av matvaror

hemleverans av mat
Du kan ta hjälp med inköp och hemleverans av matvaror från Ica, Coop, Hemköp eller din lokala matbutik. Ungdomarna på Yepstr hjälper till med inköpen och ser till att varorna levereras fram till din dörr. Men inköpslistan får du stå för 🙂

 

2. Hemleverans av apoteksvaror

hemleverans av apoteksvaror

Behöver du värktabletter, skavsårsplåster eller något helt annat? Anlita en Yep som fixar inköpet från Apoteket Hjärtat, Kronans Apotek eller Lloyds Apotek och sköter hemleveransen.

Obs! Om du läser detta under 2020 så vill vi informera om att ämnet ibuprofen (som finns i b.la Ipren) bör undvikas om du har symptom för Corona-viruset. Detta enligt rekommendationer från hälsomyndigheter i flera länder. Läs mer här.

 

3. Pizzan, paketet eller parasollet

hemleverans av pizza

Ibland är det rätt skönt att slippa laga maten själv, eller hur? Eller att få hem paketet som väntar på postutlämningen? Eller parasollet du beställt på Clas Ohlsson? 

Ett alternativ till Foodora, UberEats och Wolt är att ta hjälp av en ungdom i kvarteret som hämtar upp favoritpizzan och levererar den till dörren. Med paketet under ena armen och parasollet under den andra.

Obs! För att hämta ut ett paket från Postnord krävs legitimation. Om du låter någon annan hämta ut ett paket som är ditt behöver denna person även din legitimation. Därför är vår rekommendation att för sådana här uppdrag att endast ta hjälp av personer du känner och litar på.

👉 Ladda ned Yepstr 

Läs mer om vad du kan ta hjälp med via Yepstr:
Barnvakt i ditt kvarter
Läxhjälp i ditt kvarter
Hundvakt i ditt kvarter
Mer läsning från bloggen: 
Från vilken ålder kan man börja med barnvakt?