Yepstr för företag - Nu lanserar vi våra nya samarbeten för våra ungdomar

Jacob Rudbäck
Jacob Rudbäck
3/12/2017
Vi tar tillbaka Stockholms community

Yepstr för företag

Fler och fler ungdomar i Sveriges storstadsområden vänder sig till Yepstr för att hitta arbete.  Med över 15 000 registrerade ungdomar, bara i Stockholmsområdet, så ser vi en daglig utveckling av nya superstjärnor. Därför lanserar vi nu Yepstr för Företag, det naturliga steget för gymnasieungdomar som har visat prov på ansvarsfullhet, mognad och driv.

Från och med december 2017 kan alla Yeppar som nått erfarenhetsnivå 5 ta del av företagsjobb. Samma app, nya möjligheter.

Möt vårt företagsteam: Sofie och Jacob, community manager och VD på Yepstr. Sofie och Jacob kommer att bli välbekanta ansikten för ungdomar som når nivå 5 och företag som vill etablera lyckade lösningar med ett par extrahänder vid behov.

yepstr för företag

Hela teamet arbetar hårt med att bygga en suverän produkt för såväl företag som privata beställare och ungdomar. Men för er som söker en kontaktperson är det Jacob och Sofie som kommer vara er närmast. Har ni inget konto ännu, men vill testa Yepstr för företag? Det är super enkelt! Följ våra 4 steg på vår företagssida. Har ni ett konto redan? Då är det ännu enklare! Gå in på er profil i appen och klicka på "Yepstr för företag". När ni lägger upp nya uppdrag kan ni nu välja "jag vill boka som företag".

Jacob kommer att vara huvudsakligt ansvarig, medan Sofie fortsätter vara alla våra yeppars främst förkämpe och er främsta kontakt som företag. Vad kan ni förvänta er? Vi kommer att:

  • Finnas tillgängliga för att reda ut eventuella tekniska problem.
  • Löpande utbilda och hjälpa alla våra yeppar när de gör framsteg i sina karriärer.
  • Aktivt arbeta för att matcha intressanta företag med drivna ungdomar, och hjälpa båda parter att lyckas i sina roller.

Vill ni testa Yepstr för företag?

Vad behöver ni hjälp med och vad förväntar ni er av oss och Yepstr för Företag? Lämna gärna en kommentar på inlägget eller ta kontakt direkt på hej@yepstr.com

Yepstr finns för att hjälpa ungdomar att smida sin egen lycka, med Yepstr för företag tar vi ännu ett steg i den riktningen.

Fakta / för er som företag

Det har aldrig varit så enkelt som nu att hitta arbetsvillig extrapersonal. Via Yepstr får ni tag på ambitiösa ungdomar som mer än gärna ställer upp på de flesta uppdragen!

Vad för typ av uppdrag kan ni få hjälp med?

  1. Event - och mässpersonal - Snart dags för firmafest, event eller mässa? Gör som Flowlife och boka in energiska och arbetsvilliga yeppar!
  2. Administrativ hjälp - Framtidsmedia har vid flera tillfällen bokat in yeppar för att ta hjälp med enklare administrativa kontorsuppgifter. Ungdomarna har hjälpt till med uppdrag som sortering och paketering av kontorsmaterial.
  3.  Sampling - Get Raw anlitade demopersonal via Yepstr. Get Raw, baserade i Malmö gör ekologiska, veganska nöt- och fruktsnacks. För att få fler att testa Get Raw bjuder de på smakprover två till tre gånger i veckan i Stockholmsområdet. För att snabbt tillsätta demopersonal använde Get Raw Yepstr - och med stor framgång! Philip på Get Raw är väldigt nöjd och tycker att Yepstrs unga, glada och sociala yeppar passar perfekt för att bjuda på smakprover i butiken.
  4. Lagerarbete - Behöver du hjälp med att bära, packa och sortera? Gör som Dinghy Rings och hyr in Yeppar! Svenska företaget Dinghy Rings har utvecklat båttillbehör som säljs idag över hela Europa. När de behövde hjälp med att sortera produktkomponenter tog de in Yeppar som snabbt ställde upp!
  5. Mjukvarutestare - Behöver ditt företag ha hjälp med att QA-testa en app eller en hemsida? Anlita en Yep! Dagens ungdomar är infödda i den digitala eran och har en inituitiv känsla för hur en app bör användas. Tänk på att mjukvarutestning är ett område som kräver vägledning, även om våra yeppar är verifierat ambitiösa så är det ni som bör leda testningen.
  6. Extrapersonal - Det svenska förpackningsföretaget Avisera har vid flera tillfällen anlitat Yepstr då de behövt ha in extrapersonal för att lösa logistiken. Tack vare Yepstr fick Avisera tag på flexibla ungdomar snabbt, och till ett mycket fördelaktigt pris!
Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln:

Fler artiklar inom

Inga liknande artiklar

Fler artiklar inom

Inga liknande artiklar