background-shape

Yepstr i media: Från sommarjobb till företagande

yepstr i media

Det är lätt att prata om sina värderingar och vad man tror på – men det är viktigare att visa det. I början av vecka uppmärksammade både DI Digital och DI press Yepstrs VD och grundare Jacob, och hans fantastiska resa från gräsklippning till start up-VD.

Hitta extrajobb

Jacobs historia började när han som 14-åring började klippa gräset i sitt område i hemstaden Örgryte. Av ett ödets nyck så fick han chansen att hjälpa grannen Dan Sten Olsson, grundare och VD för Stena Line. Sommarjobbet gick vidare i ett mentorskap och livslångt stöd som idag ligger som grund för Yepstr.

Det första jobbet är så mycket mer än extrapengar till helgen, det är även första kontakterna, första vittringen av arbetslivet och första känslan av eget ansvar. DI Digital har hela historien!

Vill du sommarjobba lokalt i ditt område i sommar? Bli en yep, vi söker fler ungdomar som vill genomföra enklare uppdrag i sitt grannskap. Har du redan ett sommarjobb? Komplettera med extrajobb, du tar och genomför de jobb som du själv känner passar!