background-shape

Yepstr ny kampanjpartner till SOS Barnbyar

barnvakt, sos barnbyar

Vi är mycket stolta över att Yepstr är ny kampanjpartner till SOS Barnbyar

När du anlitar barnvakt, läxhjälp eller hundvakt gör du alltså inte bara dig själv, din familj och ungdomar i ditt område en tjänst. Du bidrar även till att barn som riskerar att växa upp, helt ensamma får en trygg och kärleksfull uppväxt.

Hitta barnvakt idag

SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer. Organisationen grundades 1949 för att hjälpa föräldralösa barn i spillrorna efter andra världskriget. Sedan dess har SOS Barnbyar arbetat aktivt, lokalt och långsiktigt för att göra livet bättre för utsatta barn och deras familjer. Målet är att inte ett enda barn ska växa upp ensamt.

SOS Barnbyar arbetar för att barn ska få en trygg uppväxt, ett sammanhang, egenmakt och mod, så att de kan gå från ung till självständig och självförsörjande vuxen. Då Yepstr har som mål att ge alla ungdomar samma chans att lyckas i livet, känns valet av organisation både passande och självklart.

Läs mer om SOS Barnbyar här

trädgårdshjälp, yepstr
Varje gång någon använder koden ’SOSbarnbyar’ vid sin första betalning, ger Yepstr 100 kr till SOS Barnbyar.

Hur gör jag för att bidra till SOS Barnbyars arbete?

När du genomför din första betalning ger Yepstr 100 kr till SOS Barnbyar. Ett ypperligt tillfälle för dig som ännu inte provat Yepstr, eller för dig som användare att bjuda in vänner och bekanta. Kampanjen pågår mellan augusti och oktober. Vi hoppas på många nyfrälsta Yepstr-användare under hösten, för det betyder en mer generös gåva till SOS Barnbyar.

Kom igång med Yepstr idag