5 påsklovstips med barn

Jacob Rudbäck
Jacob Rudbäck
17/6/2020
påsklovstips

Några påsklovstips på vad du som förälder eller barnvakt kan göra under påsklovet tillsammans med barn. Alla förslag är ihopsamlade från barnvakter som jobbat via Yepstr.

Måla ägg!

Att måla ägg är en riktig klassiker som ofta blir mycket roligare än man tror. Att göra några extra med enklare målningar gör äggätningen mycket roligare och förhöjer påskkänslan.

Köp en massa påskgodis

Inhandlandet av påskens påskgodis är lika viktigt som köpet av sillen! Att gå tillsammans i butiken och välja tillsammans är superkul. Däremot är nog det bästa att man har en perfekt anledning att slå sig ned i soffan och kika på en film eller en serie tillsammans, kanske till och med en påskinspirerad film! Glöm inte att spara undan lite godis till alla söta påskkycklingar och påskgummor som vågar sig på att knacka på.

Kostym och kvast

Den mest uppskattade delen av halloween brukar nog vara att samla på sig godis. Vårt bästa påsklovstips för dig med barn, varför inte göra samma under påsken! Inte bara har vi mycket gladare och helt annorlunda utklädnader till höstens motsvarighet men vi måste inte heller vänta så länge tills vi får göra det igen, två gånger om året är ju dubbelt så många som en!

Muséum

Att ta med barnen till ett muséum under påsken brukar vara extra omtyckt då många ställen har specifika barndagar under denna period. Att beta av ett lokalt muséum kan alltså blir riktigt spännande för barnen, och så blir inte resan lika lång.

Påsk + picknick = Påskpicknick

Att vara ute i naturen är bra för alla oavsett ålder. Att gå ut på en påskpicknick blir alltså perfekt! Ett utmärkt tillfälle att äta de extra målade äggen och dricka lite varm nyponsoppa. Visst, det kanske är lite kallt. Men som du vet finns det inga dåliga väder, bara dåliga...

Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: