Ungdomsjobb i Malmö? Yepstr ordnar!

30/5/2017
|

Nu kommer ungdomsjobbappen Yepstr, som har gjort succé i Stockholm och nyligen startade i Göteborg, till Malmö. Där kan ungdomar som inte ännu har hittat ett ungdomsjobb i Malmö få kontakt med hushåll i närområdet som behöver hjälp med enklare tjänster kopplade till familjen, hemmet eller trädgården. Ett hundratal ungdomar och hushåll i Malmö har redan registrerat sig och nu är det fritt fram för alla andra.

Genom Yepstr kan alla Malmös 15-21-åringar tryggt och säkert tjäna extrapengar samtidigt som de skaffar arbetslivserfarenhet och får prova känslan av entreprenörskap. Uppdragen bokas och betalas enkelt genom en mobilapp eller via datorn och försäkring ingår alltid.

Ladda ned Yepstr och testa ta hjälp av ungdom i närområdet!

Många av Sveriges kommuner tar fram feriepraktikplatser för skollediga ungdomar men konkurrensen är hård och långt från alla kan räkna med att få en av de åtråvärda platserna. Då är Yepstr ett bra alternativ. Där kan de unga dessutom själva bestämma när och hur mycket de vill arbeta – även efter sommarlovets slut. På så sätt är Yepstr lätt att kombinera med skola, idrott och andra fritidsintressen.

Om Yepstr

De vanligaste uppdragen är barnpassning, gräsklippning eller servering vid en fest. Andra vill ha någon som går ut med hunden, ger enklare teknisk support eller läser läxor tillsammans med barnen. Många av de behoven finns även under sommaren, men då behövs kanske också någon som kan titta till huset eller båten, vattna och klippa gräset eller ta hand om posten medan familjen är på semester.

Läs mer om jobben på Yepstr här!

Allt undomarna gör utvärderas och omdömen från uppdragsgivare sparas i ett arbetsintyg som blir värdefullt den dag de ska söka jobb på riktigt. De lär sig värdefulla läxor om planering, kommunikation med vuxna samt att kunna sälja och samarbeta.

– Det finns så många driftiga och talangfulla ungdomar i Malmö som vill göra något stort med sina liv men inte vet var de ska börja. Det är den energin vi vill frigöra genom Yepstr, säger Jacob.

Namnet Yepstr kommer av ''Yep'' som står för ”Young Entrepreneur”.

Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: