background-shape

Yepstr och MIOO ska få Stockholm att rulla bättre

MIOO erbjuder cykelpendlare support, försäkring och service för din cykel hemma eller på jobbet. Just nu erbjuds hjälp i Stockholmsområdet, men planen är att expandera till andra delar av landet. Under augusti och september kommer Yepstr och MIOO att samarbeta för att tusentals stockholmare ska få upp ögonen för hur cykelservice kan gå till på 20-talet.

Hitta extrajobb

Hundratusentals stockholmare cyklar till och från jobbet varje dag. Om olyckan skulle vara framme och du exempelvis får punktering kan du boka reparation i MIOO-appen och inom 48 timmar är den lagad. Du kan få hjälp med alla enklare reparationer och med allmänt underhåll och service. Om du väljer att prenumerera på MIOO-tjänsten ingår dessutom självriskeliminering på din försäkring om din cykel blir stulen.

– I Stockholm genomförs varje dag ungefär 350 000 resor med cykel, säger Tomas Grönqvist, grundare och vd på MIOO. Och det är en siffra som hela tiden ökar. Vi som grundade MIOO 2019 är ett gäng eldsjälar som älskar cykling. Vi vill hålla så många cyklar som möjligt rullande genom att förenkla det som många ogillar – att laga och underhålla sin cykel.

Yepstr och MIOO, bilden visar en person som lagar en cykel

För att fler ska få upp ögonen för ett nytt och enklare sätt att få sin cykel reparerad kommer MIOO under augusti-september att anlita ungdomar via Yepstr.

– I skift kommer 4-12 ungdomar att jobba med att dela ut information om MIOO´s tjänst, säger David Lopez, säljchef på Yepstr. Totalt handlar det om 250 timmar, och målet är att dela ut minst 5000 flyers.

Känner du att tjänsten passar in på dig? Ladda ned appen och ta dig an ett uppdrag!

Jacob Rudbäck är vd och grundare av Yepstr:
– Vi har tusentals ungdomar på vår plattform som vill ha ett extrajobb. Att några av dessa nu får ett jobb, och att vi samtidigt bidrar till att fler kan resa miljövänligt i Stockholm är nog definitionen på win-win.

För mer information, kontakta:
Max Hellström
Head of PR, Yepstr
max@yepstr.com
0708-24 21 05

Tomas Grönqvist
vd MIOO
tomas@mioo.cc

tag