Yepstr, Streamify & Stockholm Basket slår svenskt rekord!

18/9/2020
|

Yepstr är appen som ser till att ungdomar 15-24 år kan hitta ett extrajobb. Och med start i september 2020 till april 2021 kommer Yepstr, Streamify och Stockholm Basket, att skapa fler arbetstillfällen än någonsin tidigare, när cirka 60 ungdomar under 300 timmar per helg, kommer sända flera hundra basketmatcher, runt om i idrottshallarna i Stockholms län. Projektet är det största hittills i Sverige när det gäller live-streamad idrott.

Streamify är tjänsten som gör det möjligt att sända enstaka, tiotals eller till och med hundratals idrottsevenemang samtidigt. Och det enda du behöver är en mobiltelefon. Det krävs ingen IT-avdelning för att det ska fungera, bara att logga in och börja streama. Med start i september kommer Streamify att sända cirka 300 basketmatcher per helg runt om i hela Stockholms län. Till sin hjälp har de ungdomar från Yepstr.

Vill även du arbeta via Yepstr? Ladda ned appen här!

- Detta är utan tvekan det största projekt vi genomfört på Yepstr, säger Jacob Rudbäck, vd på Yepstr. Att ha 60 ungdomar igång en (1) helg i en (1) hall är en utmaning i sig. Att göra det flera helger i rad i flera olika hallar samtidigt kräver något helt annat av oss. Därför tar vi nu in ungdomar som ska jobba på Yepstr enbart med det här projektet.

Den 12-13 september gick startskottet för Stockholm Baskets seriespel Stockholmsserien med basketmatcher för ungdomar från 13 år och uppåt, samt seniorserierna. Spelschemat är fördelat på 110 idrottshallar över hela Stockholm och totalt kommer det spelas och livesändas ungefär 6 500 matcher.

Yepstr Streamify Stockholm Basket, bilden visar en basketkorg

- Att vi kan sprida basketen, med hjälp av Streamify och Yepstr, är verkligen jätteroligt, säger Charlotta Bernervall, verksamhetschef på Stockholm Basket. Att kompisar, föräldrar och anhöriga kan följa matcherna hemifrån, känns extra kul med tanke på de restriktioner som Covid -19 har inneburit för idrottsevenemangen. Det är en orolig tid som kräver konstruktiva lösningar, och det här är ett spännande projekt som också gör basketen i Stockholm mer tillgänglig för alla att följa.

Johan Klitkou är vd på Streamify.
- Streamify existerar för att man på ett enkelt sätt ska kunna sprida ungdomsidrott till alla dom som vill kunna följa sitt lag även om man inte kan vara på plats. Och föreningen tjänar en slant på det.

- Utan att veta helt säkert, med över 6 500 livesända basketmatcher, kan detta vara det största live-streamade idrottseventet i Sverige någonsin, säger Johan Klitkou. Det är fantastisk roligt att få vara en del av det.

För mer information om spelschema, klicka här.

För mer information, kontakta:

Max Hellström, Head of PR, Yepstr
0708-24 21 05
max@yepstr.com

Johan Klitkou, Streamify
johan@streamify.io
076-643 37 47

https://lh4.googleusercontent.com/vFCG-6evhNFAcdeBEYFX3vlGUkCyCi-MnTXMN4sntE2_n1pS1XEpI2qhnIW5UdaVWWA6qvdTFIi_2S-BPpfWEhhsmnUXdqQAe5n6GTX7hz2HXTiizmF8l8m9zMxzBJ3_wC6ufPOa

Charlotta Bernervall
Verksamhetschef, Stockholm Basket
08-410 818 38
charlotta.bernervall@stockholmbasket.se

Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: