background-shape

Behöver du sommarjobb? Sommarjobba enligt dina villkor!

Sommajobba via Yepstr

Snart är sommarlovet, solen och sommarjobben här! Genom att sommarjobba får du, förutom extrapengar på fickan, ovärderlig erfarenhet. Sommarjobb är ett bra sätt att få kontakter och en genväg in i arbetslivet. Men vad gör man ifall man inte fått tag i något sommarjobb ännu?

Hitta extrajobb

Ibland så har man alldeles för mycket att göra och när läxböckerna travas på höjden skjuts sommarplanerna på framtiden. Via Yepstr kan du sommarjobba vid behov och när tiden finns, och du behöver inte planera månader i förväg. Att komma igång och arbeta genom appen är enkelt, du laddar hem appen, fyller ut din profil, och om du bor i ett område där Yepstr är verksamt så får du snart chansen att söka jobb i ditt område. Dina första jobb kommer vara för hushåll i din kommun, exempelvis jobb som gräsklippning och barnpassning. När du har utfört några hushållsjobb och fått fina omdömen kan du sedan söka företagsjobb. 

Såhär enkelt är det! Någon i ditt område lägger upp vad de behöver hjälp med, meddelandet går ut till alla ungdomar i området som har appen, och de tackar ja/nej. Lön sätts enligt ålder och tidigare erfarenhet

Så hur funkar det egentligen? Det är superenkelt!

  1. Ladda hem appen i App Store eller Google Play
  2. Registrera dig med ditt personnummer
  3. Nu får du notiser direkt i mobilen när det finns nya uppdrag i din närhet!

Att arbeta med säkerhet och att se till att allt går rätt till är superviktigt för oss. Några saker som vi gör för att se till att arbetet blir säkert är:

  • Arbetet försäkras av IF-skadeförsäkring
  • Registrering med personnummer
  • Begränsat antal användare
  • Föräldrakonton
  • Alltid lokalt! Arbetet utförs i ditt område!

Kom igång med Yepstr!

Glad sommar!

Läs gärna mer om sommarjobb i vår sommarjobsguide!