Trädgården ska bli vårfin - Yepstr listar hur du gör

Jacob Rudbäck
Jacob Rudbäck
15/4/2019

Våren är kommen, varmare dagar stundar. Börja vårstädningen redan nu, och njut av en vacker trädgård i sommar. Yepstr listar vad som ska göras i trädgården under april.

Man behöver inte vara trädgårdsmästare för att kunna njuta av en lummig trädgård. Men det kan vara svårt att ha koll på vad som egentligen behövs göras för att få din trädgård redo för sommar och sol. Oroa er inte, vi listar vad som kan ordnas i trädgården redan under april.

Ingen tid att påta i trädgården?

Ibland kan det vara svårt att få ihop vardagen med alla måsten och engagemang. Då kan du enkelt anlita trädgårdshjälp via Yepstr! Du lägger upp en annons för trädgårdsjobb på vår app. Hjälpsamma ungdomar i närheten svarar, kommer över, gör jobbet och får sedan betalt på timme - helt vitt och försäkrat förstås.

Läs mer om hur Yepstr funkar här! 

Du får hjälp i trädgården och ungdomen går därifrån med extra pengar på fickan och mycket mer erfarenhet i ryggsäcken. Win win!

via Yepstr hittar du trädgårdshjälp enkelt och vitt
Ingen tid att påta i trädgården, ge trädgårdsjobb till en ungdom istället!
Förbered trädgården för våren - 7 tips för att komma igång:
Städdag i trädgården

Inled varje trädgårdssäsong med en ordentlig städdag i verktygsförrådet. Gör rent verktyg, redskap och krukor för att undvika växtsjukdomar och för att göra trädgårdsjobbet trevligare.

Krukväxterna sätter fart

Solen skiner starkare och längre för varje dag som går, vilket betyder att dina krukväxter behöver mer omsorg framöver. Se till att de inte torkar ut, ge de extra växtnäring och lämna de inte ensamma om du åker bort över helgen. Bästa tipset är att ordna en blomvakt. Yepstr har en hel drös ansvarsfulla ungdomar som gärna vattnar blommor när du är bortrest.

Rensa ogräs

När kommer ogräs, och när ska man egentligen rensa bort det. Ju tidigare du får ordning på ogräset, desto mindre jobb blir det sen. Smart!

Städa upp din trädgård - räfsa, rensa,plocka

Det som göms i snö kommer upp i tö - det är sedan gammalt. Ta ett städryck och räfsa upp löv, plocka bort kvistar, grenar och städa bort annat skräp.

att göra i trädgården. Hitta trädgårdshjälp över gatan via Yepstr
Trädgården mår bra av lite extra kärlek under våren. Låt en duktig ungdom göra jobbet åt dig!
Skydda dina växter

Varm sol och en höjd temperatur leder till tidiga växtspurter. Men med tjälen kvar i marken och dålig vätskeupptagning, riskerar växterna att torka. En idé är då att skydda växter som står soligt - kanske genom att sätta upp någon typ av fiberduk eller säckväv.

Få bort sniglar

Snigelkampen fortsätter - tro inte att sniglarna försvunnit efter vintern. En snigel lägger över 400 ägg på en säsong, så spara tid genom att bekämpa sniglar tidigt. Idag finns det bra snigelmedel i pelletsform som varken är skadligt för miljön eller för andra djur.

Hitta fler trädgårdstips här

Ta hjälp via Yepstr

Vårt sista tips är förstås att ta hjälp med dina trädgårdsbestyr. På Yepstr kan du få hjälp i trädgården med enklare sysslor  som du med gott samvete kan låta grannens barn ta hand om - vardagen går ihop och du blir en ungdomskämpe på köpet. Lägg upp din annons för trädgårdsjobb redan idag!

Vi ses i rabatterna!

Här kan du lära dig mer om trädgårdsjobb och Yepstr!

Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: