För beställare

Fäst dina favoriter

Fäst yepparna du använder mest till toppen av din inkorg

OBS - Denna funktion är tillgänglig för användare på version 5.35.0 eller senare

Om du har en eller fler yeppar du använder regelbundet kan det vara bra att snabbt och enkelt ha tillgång till dem.

Genom att fästa dem till toppen av din inkorg kan du göra exakt det!

Såhär fäster du en yep till toppen av din inkorg

1. Under inkorg, klicka på en yep du vill fästa
  2. I chatten, klicka på de tre prickarna längst upp i högra hörnet
  3. Markera "Fäst"

Klart! Nu kommer yeppen att vara fäst längst upp i din inkorg.

Bra att veta

• Du kan fästa hur många yeppar du vill.
  • Ordningen av yeppar som fästs baseras på ordningen du fäste dem. Den du fäste först kommer vara längst upp.
  • På hemskärmen syns endast tre yeppar, resterande syns under "Visa alla"
  • Standard ordning på inkorgen baseras på vem du chattade med senast.