Meny

Välkommen Young Entrepreneur!

Jobba hårt idag - pengar och frihet imorgon

Hur funkar Yepstr?

Vill du bli framgångsrik som vuxen? Eller vill du bara tjäna lite extra pengar under skoltiden?

Med appen Yepstr i mobilen väljer du själv. Jobba när du vill och välj de uppdrag du själv tycker är kul. När du gjort några uppdrag och låst upp de första nivåerna så ser du fler uppdrag, har större chans att vinna och kan dessutom ta mer betalt. Det är lättare än du tror!

Vill du se fler uppdrag? Ladda ner vårt Starter Pack och dela ut flygblad i ditt område.

PS! Du måste vara mellan 15-21 år gammal för att kunna arbeta via Yepstr.

Se en kort introduktionsfilm för Yepstr (72s)

1 Skapa ett konto

Ladda ner Yepstr i App Store eller Google Play och skapa ditt konto. Glöm inte att fylla i dina föräldrars email om du är under 18 år så att de har koll!
Läs mer

2 Fyll i din profil

Fyll i så mycket information som möjligt, då ökar dina chanser att vinna uppdrag! En proffsig profilbild och en trevlig presentation gör väldigt mycket för ett positivt första intryck. Fyll även i dina bankkontouppgifter så att du kan få betalt.
Läs mer

3 Du ser uppdrag

Om ditt område är öppet blir du notifierad när ett uppdrag dyker upp. Tycker du att det är för lite uppdrag kan du bjuda in dina föräldrar och deras vänner. På så sätt registrerar sig fler och då kommer det läggas ut fler uppdrag!

4 Pitcha på ett uppdrag

Ser du ett spännande uppdrag gäller det att svara snabbt med en bra pitch om varför just du ska uföra uppdraget! Beställaren kan bara se de fyra första pitcherna så det gäller att både vara snabb och formulera sig väl 🙂

5 Du fick uppdraget!

Skriv gärna till din beställare och tacka dem för förtroendet! Fråga om du behöver ta med dig något speciellt till uppdraget, såsom tåliga kläder, gummistövlar eller handskar. Har du långt att åka så kan du också fråga om det är ok att du tar betalt för resan.

6 Utför uppdraget

Gör ett gott första intryck så är chansen stor att beställaren kommer anlita dig igen. Kom gärna några minuter innan bestämd tid, titta uppdragsgivaren i ögonen, skaka hand och presentera dig “Hej, Jag heter Sara - trevligt att träffas!”. Ställ gärna lite extra frågor när du väl är på plats.
Läs mer

7 Pengar direkt på kontot

För att ta betalt så klickar du på “Ta Betalt” i menyn och fyller i hur lång tid uppdraget tog. Så fort din uppdragsgivare godkänt kostnaden så förs dina pengar automatiskt över till ditt konto inom 5 bankdagar. Vanligtvis får man inte betalt för resan till och från uppdraget.

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar från 90 kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 80-120 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. Därtill tillkommer 10%, vilket inkluderar: komplett försäkring, transaktionsavgifter och moms.

Din utvärdering sparas i ungdomens CV. Allteftersom en Yep skapar sig arbetslivserfarenhet och går upp i level så har denne möjlighet att begära en högre lön!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom personnummer, bankkonto eller betalkort. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

Alltid 30 minuter ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer

"Jag tar betalt genom Yepstr för då vet jag att pengarna kommer till mitt konto och att vi är försäkrade. Sen gillar jag idén att jag faktiskt bygger mitt riktiga CV under tiden jag jobbar."
Tea S

Tea S, 15 år

Barnpassning

"Under hela våren delade jag ut mitt CV utan större framgång då konkurrensen är så pass stor och flera butiker har åldersgränser (18 år). Strax därefter hittade jag Yepstr och eftersom jag fortfarande var utan jobb var det värt ett försök. Jag laddade ner appen trots att jag var lite orolig över att lämna ut mina uppgifter osv men så fort jag hade läst igenom all information kändes det genast bättre."
Estelle W

Estelle W, 17 år

Barnpassning

"Jag är ambassadör därför att jag tycker att det är viktigt att få en chans att bevisa sig."
Ludvig P

Ludvig P, 18 år

Trädgård

Tea, Emil och Carl-Gustav om sina erfarenheter på Yepstr

Om mitt område inte är öppet, vad gör jag?

Yepstr på olika enheter

Ladda ner appen & skapa ett konto

Appen är helt gratis och finns för både iOS och Android.

tjej och kille sprider information

Sprid ordet i ditt område

Berätta om Yepstr och värva kompisar så området kan öppnas! Berätta också för föräldrar och lärare. Läs mer

medalj

Känn dig stolt!

När området öppnar har du är försprång mot alla andra och är beredd när första uppdraget kommer.