Vad är Yepstr?

Jacob Rudbäck
Jacob Rudbäck
5/3/2016
Vad är yepstr? vår vd svarar

Yepstr är ett community och en samlingsplats för energiska och drivna ungdomar. För Yepstr är det viktigaste att vara självständig och i full kontroll över sitt eget liv. En Yep är ansvarsfull, pålitlig, ambitiös och hårt arbetande. En Yep, en ung entreprenör, lever livet med målet att göra så mycket de kan av sin potential och för att kunna känna ägandeskap över sina egna framgångar. En Yep älskar att kunna känna "det var jag som gjorde det här".

Mer än någonting annat så tror Yepstr på tonåringar. Yepstr är deras vän och mentor, vägledaren som hjälper dem att vinna självständighet och känna stolthet. Ifall Yepstr arbetade i en skola så vore det som ämneslärare i "det riktiga livet". Yepstr är stöttande, visionärt och uppmuntrande, fast med fötterna på jorden. Vårt Community's viktigaste ägodel är våra ungdomar och vi finns för att hjälpa till och stötta dem i deras utveckling för om det är något som vi vet är det hur svårt det kan vara att få sitt första jobb, och all hjälp på den resan hade vi själva varit mycket tacksamma över.

För hushållen så är Yepstr en enkel, trygg och betrodd partner som förenklar livet. Hushållen återfår äntligen tid att fokusera på det som är viktigaste för dem, samtidigt som de återfår kontakten med grannskapet och dess ungdomar. I sin helhet är Yepstr ett redskap för att koppla samman de driftiga ungdomar som letar utåt, letar efter nya erfarenheter och som är sugna på att lära sig nya saker med de som behöver lite extra hjälp i vardagen, om det så må vara sonen som fastnat i högstadiets matteläxor eller en pensionär som inte längre har orken i kropp och knopp att upprätthålla sitt euforiska trädgårdsland. "Vad är yeptsr?" kan vara den vanligaste frågan vi får, men som för oss bara har ett svar, ett svar som är lika självklart som att solen lyser, nämligen framtiden.

Vill du veta mer om hur du får ditt första jobb via oss? Läs vidare

Glad mamma kramar sitt barn

Yepstr - Sveriges tryggaste app för barnpassning

Tonårig flicka planterar växter

Få hjälp i trädgården smidigt via Yepstr

Kvinna leker med två hundar

Hitta en hundvakt i ditt kvarter via Yepstr

Tonårig tjej läser läxor åt en yngre flicka

Läxhjälp tryggt och enkelt via Yepstr

Tonårig tjej serverar mat på en fest

Boka festhjälp via Yepstr

Tonårskille skakar hand med medelålders man i en trädgård

Få hjälp med måla och bygg via Yepstr

Tonårig tjej jobbar med kundservice på ett kontor

Prisvärd hjälp för företag via Yepstr

Person utforskar jobb på Yepstr-appen

Hitta extrajobb via Yepstr

Ta uppdrag från dina grannar, lås upp företagsjobb, tjäna pengar och bygg ditt CV.
Dela artikeln: