background-shape

Vad är Yepstr?

・ Händer på Yepstr
tag
Vad är yepstr? vår vd svarar

Yepstr är ett community och en samlingsplats för energiska och drivna ungdomar. För Yepstr är det viktigaste att vara självständig och i full kontroll över sitt eget liv. En Yep är ansvarsfull, pålitlig, ambitiös och hårt arbetande. En Yep, en ung entreprenör, lever livet med målet att göra så mycket de kan av sin potential och för att kunna känna ägandeskap över sina egna framgångar. En Yep älskar att kunna känna ”det var jag som gjorde det här”.

Mer än någonting annat så tror Yepstr på tonåringar. Yepstr är deras vän och mentor, vägledaren som hjälper dem att vinna självständighet och känna stolthet. Ifall Yepstr arbetade i en skola så vore det som ämneslärare i ”det riktiga livet”. Yepstr är stöttande, visionärt och uppmuntrande, fast med fötterna på jorden. Vårt Community’s viktigaste ägodel är våra ungdomar och vi finns för att hjälpa till och stötta dem i deras utveckling för om det är något som vi vet är det hur svårt det kan vara att få sitt första jobb, och all hjälp på den resan hade vi själva varit mycket tacksamma över.

För hushållen så är Yepstr en enkel, trygg och betrodd partner som förenklar livet. Hushållen återfår äntligen tid att fokusera på det som är viktigaste för dem, samtidigt som de återfår kontakten med grannskapet och dess ungdomar. I sin helhet är Yepstr ett redskap för att koppla samman de driftiga ungdomar som letar utåt, letar efter nya erfarenheter och som är sugna på att lära sig nya saker med de som behöver lite extra hjälp i vardagen, om det så må vara sonen som fastnat i högstadiets matteläxor eller en pensionär som inte längre har orken i kropp och knopp att upprätthålla sitt euforiska trädgårdsland. ”Vad är yeptsr?” kan vara den vanligaste frågan vi får, men som för oss bara har ett svar, ett svar som är lika självklart som att solen lyser, nämligen framtiden.

Hitta extrajobb

Vill du veta mer om hur du får ditt första jobb via oss? Läs vidare