För alla

För alla: Webb / Dator

Jag vill/kan inte använda appen, hur gör jag?

Först och främst - Varmt välkommen till Yepstr!!

Yepstr är en app... och ja, idag är vi faktiskt bara en app. I framtiden hoppas vi även kunna lösa en webbversion men just nu är vi ett litet team eldsjälar som gör allt vi kan för att göra världen bättre. Därför har vi tyvärr inte kapacitet att utveckla två olika olika versioner. Då 98 % av er användare föredrar appen har vi valt att fokusera på den.

Men du - om du hjälper oss att sprida ordet om Yepstr så att vi får in fler vuxna som vill ta hjälp kanske vi snart kan ha möjlighet att anställa en till person som kan bygga en webb-lösning ;)

Tack för din förståelse!